Tävlingsresultat

Kika på videon och se om det blev du! :)

Regn....

Hejhej! var ju ut och gick och så ser jag världens regn/åskmoln och jag hade knappt gått halva vägen... så det började regna.... När jag kom in så fick jag hälla ut vattnet ur skorna och jag överdriver inte! :o Nu har jag duschat och krypit i min one piece och ska kura upp mig i soffan och kolla på filmen Break KE Baad, hoppas den är bra! :)

Ledig dag

Tog en rejäl sovmorgon idag, och det behövdes eftersom jag inte har vilat på ganska länge, i helgen blev det inte direkt så mycket vila så får väl ta igen det idag! Idag lär jag göra färdigt färgboken som vi har i läxa, kanske ska göra den först så den blir klar?
Sen ska jag nog ta en powerwalk med bra musik i öronen, skönt!
Idag ska jag iaf dra vinnarna i min tävling om produkter från stockholmsgruppen, ni har fortfarande chansen att vara med!
Snygg bästavän man har då!

Kom igen!

Va med och tävla nudå! Imorn drar jag de 5 vinnarna!:)

TÄVLA HÄR
Nu ska jag ut på en powerwalk och rensa tankarna lite och sen blir det kolla på filmen "hur många lingon finns det i världen?" så jäkla bra film!
Min kusin pontus,sebbe,paulina och jag! Bild från typ 2008?

praktikplats

Hallå! Idag är vi lediga och jag har varit duktig och gå upp i tid och letat praktikplats. Alldeles nyss så ringde en salong till mig och sa att jag fick plats där! Har fått prelliminärt ja på en annan salong också men dom skulle också höra av sig till mig så får se vilken jag väljer isåfall! :D

Ska troligen träffa sanna idag runt halv 3 och ta en fika med henne, var så otroligt länge sen nu!

Ha en fin dag!


Världen bästa brorsa!

Myslördag

Nu kommer det en liten bildbomb från i lördags då jag träffade snyggingen matildis! :)
Sen så avslutade vi kvällen hemma hos mig med film och en massa gotta! <3 myskväll!

Måndag

Hejsan! Idag har jag varit i skolan, hade först naturkunskap och sen svenska, ganska seg dag! Efter skolan så gick jag och tränade på friskis för mitt kort går ju ut idag , har inte tränat på gymmet sedan sista juni så de va väl på tiden ;)
Vi är ledig imorn och på onsdag så det känns jäkligt skönt! Och på torsdag har vi egen hårvård och då ska jag färga håret möörkare!
Stockholm!

loppis på g

Snart åker jag och mamma och ska stå och sälja saker på loppis. Vi ska stå på parkeringen ovanför åhlens, är faktiskt riktigt taggad! Nu lär jag äta frukost så vi kommer dit i tid och får en bra plats.


Bild från igår när jag och matilda hade en riktig myskväll, lägger ut resten av bilderna ikv! :)

hataaar rubriker

Hejsan! kom hem från stan för ett tag sedan och nu ska jag fixa till mig lite och sen ska jag träffa matildis! :*
Imorn så ska jag stå på loppis och sälja grejer hela dagen så hoppas det går bra, ska vara där halv 9 på morgonen så kommer inte få någon sovmorgon direkt! ;)
Gud vilken gammal bild men de var sist jag träffade min pärla johanna, men vi kommer troligen ses nu om någon helg! :D

finns det en så finns det flera

Gårdagen spenderade jag med madde, och vi hade en riktig myskväll! Jag mötte upp henne igår på stan runt 3 tiden och då gick vi och köpte godis sen så tog vi bussen hem till henne.
Sen så köpte hennes pappa pizza till oss och då satt vi och åt ute och prata om allt mellan himmel och jord.
Ja åt grymt med godis,chips och allt , ussh ja mår fortfarande illa, blää.
Tack för igår gumman!
Idag så ska jag träffa Frida på stan kl 2 så lär skynda mig och äta mat och duscha och så, ikväll ska jag träffa matilda, får väl se vad vi hittar på! :)
haha typ ända bilden som är okej att visa... haha
..........

Gårdagens

Ni får se en dålig bild på gårdagens klädsel ;)
Stickad tröja ifrån H&M

Fredag

Idag är det fredag och heelg! underbart. Inleder helgen med fredagsmys med bästis. Ska packa en liten väska och fixa till mig lite innan jag tar bussen in till stan för att möta upp madde.
gaah va jag längtar tillbaka till sommaarn! :(

Tävling


Nu kör vi på en likadan tävling igen så ni som inte vann i förra tävlingen har chansen att vinna nu!
Jag lottar ut 5 kit!
För att tävla:
* Kommentera inlägget att du är med med ditt namn.
*Ni som inte har gillat min blogg på facebook och lagt till mig på bloglovin gör det! :)
Gilla min blogg på facebook HÄR
Lägg till min blogg på bloglovin HÄR
Jag drar vinnaren den 31 augusti! lycka till :)

Tävlingen avlutad!

Tävlingen avslutad

Nu är tävlingen avslutad och nu har jag 10 vinnare!! Det är bara och kika på videon och kolla om det blev du som vann :D Om ni inte vann så lottar jag ut 5 stycken likadana kitt imorgon som avslutas den sista augusti, så det blir en kort tävling, så det är bara att vara med!

today

Hejsan! idag så hade vi först teori lektion med veronica och sen gick vi ner till salongen och då fick vi fixa håret på varandra. kulkul!
Josse touperade mitt hår och lockade det utåt, ja ni ser på bilden!
Josses frisyr, lockade lite och satt upp håret i bak.
yeye

Tävla nudå!!

Imorgon drar jag 10 stycken vinnare och det är totalt 11 stycken som är med just nu, så av dom så är det en som inte vinner. Man vinner 2 st produkter från stockholmsgruppencosmetics. Så ta nu chansen och var med och tävla!

Klicka här för att komma till tävlingen!
Turkiet!

first day

Nu är jag hemma igen! Första dagen var helt awesome. Vi samlades i klassrummet kl 9 och då fick vi lite information om vad som händer i tvåan och delade ut scheman osv. Sen så samlades alla frisörer i pelarsalen och kollade på alla projekt vi har gjort under åren och fikade! :) på eftermiddagen så fick vi kolla på en rätt seg film...

Efter skolan gick jag på stan med josse & jenny och kikade lite. Jag är riktigt taggad på att börja tvåan faktiskt! :)


hahaha var bara tvungen att lägga ut den här bilden, min farbror var hudvakt när vi var utomlands. Han visste inte om han kunde simma så han la dit en simring! hahhaha

Hur ofta?

VARJE DAG
  • Rengör huden varje kväll.
  • Smörj huden med en mjukgörare (ansiktskräm)
  • Använd solskydd
  • Använd återfuktare t.ex (toner)
VARJE VECKA
  • Peeling
  • Lägg ansiktsmask
  • Specialbehandla med serum eller booster
VAR SJÄTTE VECKA
  • En ansiktsbehandling på salong eller hemma.
EN GÅNG I KVARTALET
  • Gör en inventering i badrumsskåpet och necessären. Anpassa produkterna efter årstiden.
  • Vinterhuden kan behöva en fetare ansiktskräm men för mycket fukt i vinterkylan är inte bra. Sattsa på en speciell nattkräm istället.
  • I sommarvärmen passar det bättre med lättare krämer. Kanske vill du byta ut din fondation mot en färgad fuktkräm.
VARJE ÅR
  • En skräddarsydd ansiktskur.
VAR TIONDE ÅR
  • En hudanalys
  • En uppdatering av produkterna så att de passar din hudtyp som har förändrats.

Imorn - skolstart

Har nyss duschat och kollat på True Talent, verkar vara bra men vissa var ju inte alls nå duktiga men gick vidare ändå..

Ja imorn är det skolstart somsagt och vi ska byta klassrum och byggnad, ganska skönt med förändringar tycker jag! :) Klockan ringer imorn 06:30, phuuuuu. Bara att börja vänja sig!
Slänger in ett inlägg när jag kommer hem imorn!
puss & godnatt!

finns det en så finns det flera

Godmorgon! Idag är det sista dagen på sommarlovet :/ Imorn den här tiden sitter jag i skolan, aja det är bara att gilla läget.
Idag ska jag städa mitt rum och fixa lite inför imorn, lär väl gå och lägga mig i skaplig tid ikväll också. Imorse gick jag upp halv 9 och var svintrött, imorn ska ja gå upp kvart över 6...  wohoo.
Men det ska bli kul och träffa alla igen, jag har ju som sagt haft sommarlov sen den 31 maj! hehe
Nu ska jag ta och börja städa! hörs
Bild från när jag sjöng på dop i början på sommarlovet!

Höst Outfit


Tröja: H&M
Iphoneväska: H&M
Skinnshorts: Bik bok
Skor: Skorett

måndag

Hejsan! idag mår jag lite bättre iaf fast är så hes så kan knappt prata, haha! Sov hos pappa igår och då lagade vi mat och kolla på en massa filmer sen så skjutsade han hem mig imorse. Nu så ska jag följa med mamma på stan en snabbis, lär komma ut och få lite luft. Har inte gjort nått på två dagar, så tråkigt! När jag kommer hem så tänkte jag visa de lilla jag handlade i stockholm när vi var där i lördags! :)
Hej så länge :)
Bild från turkiet

Underbar dag!

Nu har jag vaknat och är genomförskyld... Jag visste att jag skulle bli mer sjuk igår när vi åkte iväg i regnet. Men det var det lätt värt! Guud vilken underbar dag jag hade igår, heelt sjukt!!
Vi var framme runt 3 på dagen och gick och shoppade lite, sen så åt vi kinamat på kungshallen och taggade inför konserten! :D Sen gick vi och fixade oss och tog spårvagnen till Cirkus.
Konserten var helt underbar, de va så jävla bra. De va en av de bästa kvällarna i hela mitt liv tror jag.
Efter koserten gick vi till tåget och då hörde vi musik från kungsträdgården och då gick vi in och kolla och då var det the voice som var där, gaah va ja vill bo i stockholm. Gå från en annan konsert till en annan och folk överallt, så härligt!
Var hemma vid 3 så sov rätt länge idag hihi

Bilder från dagen..


Taggad tjej på tåget






Utanför cirkus




Taggad








Veronicaaa maggioo

















Ansiktsmask - Uppfräschande

  • 1 äggula
  • 2 tsk vetekli
  • 2 tsk honung
  • 1 tsk färskpressad citron
Gör så här: Blanda ingredienserna till en smet och applicera på ansiskte och hals. Lät verka i 15-20 minuter. Skölj sedan av med jummet vatten.
Det här är en uppfrächande ansiktsmask som fungerar bra på alla hudtyper. Citronsaften kan ersättas med äppelcidervinäger.

Veronica Maggio

Snart åker vi till stockholm och då ska vi se Veronica Maggio! Ska bli underbart och se. Tåget går runt halv 1 och då hinner vi gå på stan lite först och äta middag och så. Konseren har insläpp kl 8. Är hemma runt 3 inatt så kommer vara grymt trött, men de är det värt!

Ni får ha en jätte bra lördag! Hej så länge :)



Bild från google

Shopping

Godmorgon

Vaknade nyss och är hur trött som helst. Jag kommer inte klara av att gå upp kvart över 6 nästa vecka när skolan börjar... åhh orkar inte men man får väl bita ihop.

 Idag åker jag och jobbar runt halv 1 och innan de blir det bara ta det lugnt och försöka reparera min hals med en massa halstabletter. Vill att den ska vara bra till imorn när man ska stå och skrika/sjunga hela kvällen ;) haha



Bild från stockholms skärgård! :)

Kör på en tävling igen!

Nu drar jag igång en tävling igen i samarbete med Stockholmsgruppencosmetics.se.

Vinsten är en Body lotion Fragrance Free 250 ml och en Face moisturizer 50 ml.

Gilla deras Fanpage på facebook HÄR

Drar 10 vinnare den 25 augusti!!! :)

Tävlingen avslutad!

Filmtime

Nu tänkte jag sätta på en bra film och bara njuta av sista tiden på mitt sommarlov! Imorgon är det jobb som står på schemat!
Puss

Iphoneväska

Är ute efter en iphone väska man kan ha runt halsen. Är ju så jäkla snyggt! Är ju perfekt att ha pengar och mobilen. Fast jag vill ha ett stort fack till mobilen och sen gärna ett litet fack med dragkedja framtill där man kan lägga kort och sånt.  Har letat som bara den men har inte hittat nån jag vill ha ...
Vet ni vart jag kan hitta en snygg iphoneväska? :)

Ansiktsmask - utslätande och mot rynkor

  • 1 glas naturell yougurt
  • 1/2 finriven gurka
Gör så här: Blanda youghurt och gurka. Smörj in smeten i ansiktet och låt verka i 10 min. Skölj av med jummet vatten.
Eftersom masken är lös så är den enklast att använda i badet.

Pizza

Nyss ätit pizza med mina småsyskon och sebbes kompis! Har ont i halsen så lär försöka vara inne och bli frisk innan lördag då det är Veronica Maggio!! :D gaah vad jag längtar!!

Vad vill ni läsa mer om i min blogg?

Vill veta lite om vad ni vill att jag ska skriva mer om i bloggen! Så röstarösta!!!

Godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, har varit sjuk idag så alla planer blev ändrade... Ser ni att nya designen har kommit upp? Tack så mycket för hjälpen Emma! La in designen på bloggen nu och ändrade och la till lite småsaker :) Hoppas ni gillar den!

Godnatt alla fina läsare!


Bild från i början av sommarn

Hösten närmar sig

Hösten kommer närmare och närmare för varje dag som går, det känns på vindarna. Jag vill att det ska bli höst fast ändå inte. Tänk alla dagar man har legat på stranden utomlands den här sommarn, gud vad jag saknar allt när jag tänker tillbaka. Grekland & turkiet, underbart har det varit!!! Den här sommarn har faktiskt varit den bästa hitils och det känns suveränt bra. Jag har verkligen gjort mycket och tagit det lugnt så ska ett sommarlov vara.
Men hösten är inte helt fel den heller om jag tänker efter, tänk alla fina höstkort man kan knäppa och massa löv i olika färger på marken. Sen kommer jag till KLÄDERNA , älskar höstkläder! Tänk en mysig stickad tröja och en stor halsduk och ett par snygga boots eller liknande. Både skönt och snyggt!
Så tänk på allt roligt ni har gjort i sommar och börja ladda om till hösten!! :)

From this moment on

Nu har jag äntligen fixat så jag kan ladda upp videoklipp, många har frågat om jag kan lägga upp videos på när jag sjunger!
Här har ni ett :)

17e augusti

Hejsan! Idag så ska jag på stan med världens bästa madeleine, känns som det var jätte länge sen vi sågs fast det var förra veckan...
Ikväll så ska jag träffa Matilda, får se om vi tar med en massa filtar och myser på bryggan men det beror ju på vädret förstås.
Hör av mig sen!

Instagram

Har laddat ner appen Instagram på min iphone nu, riktigt kul att kunna redigera och lägga ut bilder och gilla andras :)
För de som har instagram kan följa mig, heter stinasallerstrom där! :)
Bild från instagram. Nattdopp i stockholms skärgård

16e augusti

Åker hem med 16:16 tåget idag från söderhamn, sen så ska jag ut och gå med pappa när jag kommer hem :)

Igår så hade vi det riktigt myspys!


Lunch på donken igår, Snygg jenny!


Hahahah :D


Efterrätt! Kladdkaka glass och varma hallon!




Spa!

hos josse

hejhej är hemma hos josse nu och kollar på tv. Kom hit runt 10 tiden och då gick vi på stan och kolla lite. Sen så mötte vi upp Jenny och då gick vi på donken och åt lunch. Nu sitter vi tre i hennes lägenhet och slappar bara. Kan inte skrivaa på hennes data haha så får bli ett kort inlägg.

höörs!

Söderhamn

Imorgon åker jag till söderhamn till världens bästa Josefin, blir kvar där över natten. Får väl se vad vi hittar på för något men vi har en massa och prata om eftersom vi inte har sätts på hela sommaren.
Ska snart gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad tills imorn, har inte sovit så bra inatt ;)

Puss!


TÄVLINGSRESULTAT - SMYCKESBOXEN.SE

Sista chansen att tävla

Nu ska jag snart åka till mormor och morfar, mys! Sen när jag kommer hem så ska jag packa lite för ska till söderhamn imorn till min älskade Josefin som jag inte har träffat på hela sommaren.. :(

Sen ikväll så ska jag lotta ut en vinnare till tävlingen också, ni kan fortfarande anmäla er så passa på och tävla nu! :)

Gå till Tävlingen



Hahaha gud vilken gammal bild på mig och amanda, två år sedan tror jag :)

Spakväll

Igår hade jag och amanda spakväll hemma hos henne var hur mysigt som helst, vi kollade även på en hel del filmer. När hon vaknade imorse så hade hon feber o hosta som ett as :/ hoppas inte jag blir sjuk nu bara till skolan börjar.

Krya på dej gumman<3





Bridesmaids

Vi var ju och såg bridesmaids igår och jag måste bara säga att filmen var heelt kanon! Har inte skrattat så mycket på väldigt länge kan jag säga. Den filmen rekomenderar jag verkligen!
Idag så ska jag fixa lite saker, tänkte städa lite och ut och springa och sådär. Ikväll ska jag och amanda ha spakväll det blir skönt att få ha ansiksmask och verkligen koppla av! :)
Bild på världens finaste syrra!

Gårdagens

Kofta - VILA
Tunika - Bubbleroom
Halsband - Ur & Pen
Leggings - Vero Moda
Skor - Scorett
Kuvertväska - Vero Moda

Phonefashion

Tänkte tipsa er om en sida som har många läckra iphoneskal och annat fint! Vill man ha en riktig pyntad iphone så är denna sida helt rätt för dig.
Så varför inte klicka in och kika om något passar dig?

Länk -  PHONEFASHION

mysdag

Hejsan! Nu är jag hemma igen. Har varit med Matilda idag och vi gick runt hela hagström flera varv och prata om allt mellan himmel och jord :) Sen så var vi hem och käkade och åkte till köpis och kikade lite. Har haft det jättetrevligt!

Ni får hålla utkik i bloggen nu för jag har en del tävlingar på gång!


Ikväll ska jag på bio med Malin och Frida som sagt vi ska se filmen Bridesmaids, får väl hoppas den är bra men det tror jag! :)

Godmorgon

Som ni ser så håller designen på att blir klar, lite finslipning kvar bara :)
Idag så ska jag träffa matilda, får väl se vad vi hittar på. Men det lutar åt att det blir en prommenad! Ikväll så ska jag gå på bio med Malin och Frida, mysigt!

Hör av mig sen!

stockholms skärgård del 2

Fredag:

På fredagen så tog vi en båttur till en ö i stockholms skärgård som heter Sandhamn, tog visseligen 3 timmar dit men det var mysigt att sitta och sola , vi hade jätte tur med vädret! :)


Mys frukost utanför stugan!


älskade vän!


På stan i Vaxholm.


Vaxholms Slott


Cinderella mot sandhamn


Från båten




Lunch


























GLASS


Nattdopp




Lördag:

På lördagen då stack vi och shoppade in i stockholm city, det var ju pride festivalen den helgen så det var ju sjukt mycket folk där, men det var bara kul tyckte jag :)


Innan vi drog in till stan


Haha vi stötte på lite roligt folk ;)


Kungsträdgården


Finmiddag på sergelstorg




Söndag:



Blev bara en bild från söndagen. Trötta och slitna tjejer!

Se hur mycket du bränner!

Aktivitet  Energiförbrukning i kJ/h  Energiförbrukning i
kalorier 
Liggande vila  300 71,4
Gång inomhus  600 143
Bilkörning  360-600 86-143
Hårt arbete  2400 571
Gång, 4 km/timme  1020 243
Gång, 8 km/timme  2325 400-500
Gång uppför trappor  3000 714
Löpning, 10 km/timme  2900 690
Löpning, 18 km/timme  5050 1202
Cykling, 18 km/timme  2520 600
Cykling, 40 km/timme  5760 1371
Sex  1080-2520 257-600
Crawl  3240 771
Bröstsim  2700 643
Längdskidåkning  2940 700
Snabb rodd/paddling  2770 660
Spinning  2650 630
Aerobics  2520 600
Kampsport  2520 600
Poweryoga  1890 450






















 


 


 


 


 



Hittade en tabell på hur mycket man förbränner när man gör olika saker, kul o se!
Man bränner ju hur mycket som helst av att bara vila och gå i skolan´.
För ibland har jag ångest över att jag inte har tränat på länge men man bränner ju i allafall.
Man blir ju lätt hungrig i skolan, eller jag blir det i alla fall och det är ju för att man gör av med allt man äter så snabbt.
 

 

Homee

Nu är jag hemma igen! jag trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare än var det var, vi körde ju på medium ändå. Men lite jobbigt var det haha!

Statistiken har ökat hur mycket som helst och jag vill tacka alla underbara som läser min blogg, man blir så glad att det är många som läser och tar del i vad man skriver. Håller på och göra om min blogg eller jag får hjälp med det av isabelle, hon är superduktig! :) Så får väl se när det blir klart.


Ha en fin kväll!





hahaha ussh va hemskt men den bjuder vi på! :)

Träna i boulongern

Ska snart göra mig iordning , äta mat och sätta på mig träningskläder! Jag och madde och kanske frida ska till boulonger skogen och träna, dom har ju pass ute där så man kan ju passa på o röra på sig lite ;)

Nu köör vi tjejer!


Bild från när jag och amanda var i boulongern när vi satt och åt godis medans alla andra tränade, men nu är det vi som ska köttaaa! Var meningen att amanda skulle följa med också men hon är sjuk så får bli en annan gång :)

Fanpage på facebook

har skapat en fanpage på facebook , så det är bara att gå in och gilla om ni känner för det, blir superglad! :)

Gilla min blogg på facebook HÄR

ha det bra! kram :) 

onsdag kväll

Sitter o myser i min one piece nu efter en skön dusch. Har varit ute och sprungit 5 km så nu känns det så skönt i hela kroppen, underbart! Farmor och farfar var förbi med en massa jordgubbar så ska väl sätta på en bra film och mumsa i mig lite gotta! imorgon så har jag inget planerat på dan än så länge men på kvällen så ska jag och några kompisar träna i boulongern, härligt!
Ha en fin kväll allihopa! :)

Åh sommar!!! Jäkla piss kyla, känns verkligen som att hösten är på väg :(:(

Ny kofta från VILA

På stan så hittade jag en jättefin och skön kofta från VILA. Har letat som en tok efter en kofta men nu har jag hittat den perfekta. Passar både till shorts o tights, jeans, dvs allting!

Hiss eller Diss??

Veronica Maggio konsert

Nu är jag hemma igen från stan! Frida fyller ju 18 den 29 augusti och då fick hon en förskottspresent av mig och det var att hon och jag ska åka på Veronica Maggio den 20 augustii :D wihoo. Snacka om att hon blev glad, hon börja nästan grina o trodde först att jag skämtade med henne men nejnej så sant vare! Har haft biljetterna i några veckor så rätt så svårt var det att hålla sig så länge.. Hon sa att det var hennes bästa födelsedagspresent nånsin, så glad blev man :D
Den 20 augisti i stockholm på cirkus!!! Nästa lördag altså, du köör vi!!!  gaaah längtar! :D

Nöjd tjej!

fika på stan

Ska snart ta bussen in till stan, ska ta en fika med frida. Jag har till överaskning till henne som hon inte vet om... ;) hoppas hon inte läser det här före bara, haha! men jag berättar sen vad det är. Måste sticka nu, ciaoo :)

Stan nästa!

Om ett tag ska jag gå till bussen ska träffa Jennifer vid 4 tiden ungefär, vi ska sitta på söderhiemska gården och ha det trevligt! Hör av mig ikväll när jag är hemma :)
seeyaa! :)

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från åland! har haft det superbra. Men det var mindre roligt att kliva upp 05:45, så man är ju lagomt trött nu ;) Nu ska vi äta American pizza som mamma har köpt hem, mums! Sen blir det träning på Wii och lagomt efter det blir det hollywoodfruar på tvn :D

Blider från dagen!


Trötta och förväntansfulla barn i väntan på bussen klockan 7:00


Direkt när vi kom fram tog vi oss en fika på båten!


Bästa syskonen mina <3




och så lite taxfree, en parfym och en massa chocklad! :D

Åland imorn!

Imorgon åker jag, mina syskon och mormor och morfar till åland på en liten dagstripp. Jättemysigt! Dom kommer och hämtar oss halv sju imornbitti så kommer väl vara hur trött som helst eftersom jag kom hem ifrån stockholm idag, men ähh köö på ba! Kameran är med så dyker väl upp bilder imorn kväll!

Glöm inte att vara med i tävlingen! :)

TÄVLING

För att delta i tävlingen :
  • EN LOTT : Gilla deras fanpage på facebook.se HÄR och kommentera inlägget men namn och din mail adress.
  • TVÅ LOTTER: (Gör den ovanför) +  Lägg till min blogg på bloglovin.se och gör ett inlägg på din blogg/facebook att du är med i min tävling samt en länk till tävlingen.

Jag drar vinnaren den 14e agusti! Lycka till! :)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

stockholms skärgård del 1

Nu är jag hemma från stockholm igen, har haft det helt underbart! Men nu tänkte jag visa lite bilder som vi knäppte där och berätta vad vi gjorde och så. Eftersom systemkameran var med så blev det en hel del bilder ;)


Torsdag:


Vi var på ett ställe som heter vaxholm som ligger på stockholmsskärgård. När vi kom fram så åt vi lunch på den här restaurangen och såg ut över hela båthamnen.


Vaxholms slott


När vi kom till stugan så ville vi direkt iväg och bada så det blev bad resten av dagen :)


Senare på kvällen så grillade vi en massa gott!


och knäppte en massa kort...


















Nattdopp!








Efteråt så satte vi utanför stugan och möös och åt chips & godis.



Det var torsdagen det, vi hann göra en del och ganska mycket kort blev det! Skriver om fredag och lördag senare :)

Nu åker vi!

Nu står alla saker i hallen och nu väntar jag bara på att dom ska hämta upp mig. Jag kollade på vädret på yr.no och där visar dom de här temperaturerna, får vi den här värmen då är ju allt perfekt! om vi klarar oss utan regn! :D
wihoooo vad jag är glad!
hejdåå


StederTorsdagFredagLørdagHurtigmeny
Stockholm Klarvær 22° Klarvær 22° Lettskyet 24° Time for time
Langtidsvarsel

SOMMAR!

filmtime

Nu har jag nästan packat klart och är nyduschad och har gjort ansiktsmask. Nu ska jag packa ner det sista och lägga mig och kolla på en bra film innan jag somnar för imorgon kommer pappa och hämtar mig halv 10 så då lär man vara utvilad. Gud va undeerbart jag och madde kommer ha! vi ska sitta på klipporna och kolla på solnedgången, gaaah vad jag läntar till imornkvääll. Ne nu lär jag fortsätta så jag blir klar nån gång! Slänger nog in ett inlägg imornbitti innan jag sticker.
Godnatt!

New in

Heldag i Bollnäs

Hejhej! Idag så var jag och mina syskon i bollnäs medans Raul var på ett möte, vi hade det supermysigt!

bilderna får säga resten








och så åkte vi ett litet tåg som gick runt i stan.


sen så avslutade vi dagen på kinarestaurang! myys

handledarkurs nästa!

Hejsan! Nu ska jag göra mig i ordning för om en timme kommer pappa och hämtar upp mig och mamma för att åka på en handledarkurs för körkoret. Sitta och lyssna i 3 tim men hoppas det blir intressant! :) Den den slutar väl runt halv 8.

Hör av mig när jag kommer hem.

Boulongern med amanda

Kom nyss hem ifrån boulongern, jag och amanda har legat på en filt och ätit godis och kollade på när alla andra tränade ;) haha man kände sig kanska lat och onyttig , men det sket vi i! Amanda va så gullig hon köpte en stor godispåse och en varsin dricka till oss, hur glad blev man inte då?!








GODIS

Stockholms skärgård

På torsdag åker jag och bästa vän till stockholms skärgård i 3 dagar, hur underbart?! Vi ska bada och åka in till stan och shoppa och ha det hur mysigt som helst! :) längtaar. Har börjat packat lite smått idag, men jag känner att jag kommer ta med mig på tok för mycket kläder ;)

 Just nu: Nu har jag storstädat mitt rum och nu känns det hur skönt som helst, så ska väl gå ut och sätta mig i solen och sen ikv vid 6 tiden så åker jag till boulongern med amanda :)


Bild från google - stockholms skärgård

1 Augusti

Godmorgon! idag är det första augusti, och vi är i skolan om 24 dagar. Snart är ju sommaren slut ju :( nee nu ska jag inte säga så för det blir man bara deppig av. Nu ska vi verkligen ta vara på dom sista dagara och göra en massa kul! Idag ska jag fixa med mitt rum lite och senare så ska jag in till stan med amanda och ta en fika, har inte träffa henne på jätte länge nu så är väl på tiden att vi hittar på nått :)

RSS 2.0