Gröna lund

Var på ju på grönalund med Madde, hanna och malin igår! Sjukt kul hade vi :D Det stod att det skulle bli regn i sthlm men vi chansade och åkte dit ändå, men så blev det typ 28 grader... När jag och madde kom hem så tog vi ett dopp i poolen och svalkade oss från den varma dagen :)
Bilder från dagen...


På tåget
Första åket - Vilda musen
I kön till den nya bergodalbanan Twister!
Jag och malin åker kvasten! :)
Sommarkrysset!
Frittfall!
bästis
Insane - fyfaan....
Skrattkammaren hahaha
Snygga tjejer!

Grönan imorn

Idag har jag varit på stan på Popp i topp och noppat ögonbrynen, va intressant åh veta va? ;) Sen så kom madde förbi en sväng och lämnade sin väska hos mig. Imorn bär det av till Gröna Luund men mina tjejer Madde,Malin O , Malin E och Hanna :) Fasen va kul vi ska ha, go girls! :D Tåget går kl 8 imorn , så lär väl cykla från mig halv 8. Jag kommer aldrig orka gå upp halv 7, de har jag inte gjort på aasslänge. Menmen vi ska ju trots allt till grönan så lite lär man bita ihop ;)
Snart så ska vi käka grillat ute på balkongen, mumms!
Bild från förra året vi var på grönan, när vi var på väg hem, var så underbart fint på kvällen!

Hemma igen

Hej nu är jag hemma från mormor och morfar! Har haft det jätte bra. Igår så var jag och mormor på stan ett tag och sen åt vi lunch på österns pärla, mysigt! Sen åkte vi och hälsa på min gammelmoster maud som bor jätte fint ute vid vattnet. Idag när morfar skulle skjutsa hem mig så åkte vi hans gammelbil, skitcoolt ju! :D

Godmorgon

Godmorgon! halv elva kommer mormor och hämtar mig, vi ska ha en mysdag hon och jag på stan och sen sover jag kvar hos henne, myspys! Eftersom hon har jättesegt internet för hon bor ute på landet så räkna inte med så mycket uppdatering.

Luftballong landar på tomten?

Jag satt vid datan men så hör jag något utanför fönstret, så då går jag fram och kollar och då är det en stor luftbalong som höll på och landa på våran tomt. Den var precis ovanför men sen åkte den upp i luften igen, tur var väl det.. ;) Jag hann inte få någon riktig bra bild för först så sprang jag upp till familjen och baa; "kolla UT UT UT" Sen så kom ja på justeja kameran, så då sprang jag ner och skulle hämta den och då var minneskoret i datan men jag fick nån bild iallafall! :D

Dagen

Hejsan! Idag har jag haft en heldag i Gysinge med min kära bror och mamma.  Det kommer dyka upp en tävling i bloggen om ett tag, mer säger jag inte nu.
Här är lite bilder från dagen! :)
Mamma <3

Mot Gysinge

Godmorgon! Åker iväg till mammas jobb idag och har det bra. Har tagit med hörlurar och en filt så ska ligga och slappa och ha det bra. Får se om jag hjälper till lite också ;)
Ha en fin dag, för det ska jag ha! :)

Godnatt

Idag har jag varit med emma, hon kom till mig igårkväll och så sov hon kvar hos mig. Igår hade vi balkongmys och knäppte en massa kort. Blev lite sent igår så är trött nu, ska väl gå och lägga mig nu tänkte jag. Godnatt <3
Lite bilder från gårdagen + dagen

Finis! <3
<3

Nya iphone skal

Hej! Idag kom paketet från hong kong med mina fyra iphone skal, åh va glad jag blev.


Fyra par enkla iphone skal i flera färger, nu kan jag variera lite;)

25 juli

Hejsan! Idag har jag jag varit på 92 årskalas i sandviken sen så kom madde hit runt halv 1 och då planerade vi lite till Grönan på lördag :D Snart så kommer mormos och hämtar upp mig och då ska vi till min gammelmormor på lite fika. Sen så ska jag klippa pappa och ut och gå med han sen! :) På kvällen sen kommer nog emma till mig! :)
Så idag är det lite fullt upp;)

Sunday

Hallå! jobbade ju igår på bröllop och jag är fortfarande helt slut. Vi började jobba halv 1 på dagen och var klar kl 2 på natten, så var väl hemma runt 3. Men kul var det! :) På dagen så förbredde vi en massa, bar upp talrikar till festlokalen och fixa en massa annat. Kl 5 hällde vi upp champangne och så minglade dom lite och då sprang vi ner och fixa för dom skulle ha middag kl 6. Så då serverade vi förätt,varmrätt och desert och en massa vin däremellan.
På kvällen sen gick vi upp till festlokalen och blandade massa drikar och plockade disk. Så inget stillasittande blev det ;)
Idag så kom Jennie från stockholm och hennes familj så då fikade vi lite och sen åkte jag och mamma till köpis och fixade en grej :) Sen var vi faktiskt i skogen och plockade kantareller, haha myys :) Nu är mamma och beställer pizza, gott!
kan inte beskriva mer ord hur mycket jag saknar turkiet! :(

Jobba

Snart åker jag och jobbar på bröllop, kommer väl hem 3 inatt kanske. Ska faktiskt bli riktigt kul och jobba nu, var så länge sen jag jobba och slet nu ;)

Färgning på Frida

i förrgår färgade jag håret på frida, här har ni resultatet.


Före


Efter

På väg till Frida

Ska snart gå till bussen som ska ta mig till sandviken och då ska jag färga håret på Frida. Ska även sova kvar där ikväll så vi får väl se vad vi hittar på för skoj. Måste sticka nu, puss!
Bild på fanny för 2 år sen tror ja? miss youu <3

Sommarkväll

Igår var jag på sommarkväll med Madde,Malin E, Malin O och Hanna! Skitkul hade vi! Rund kvart över 6 kom malin till mig och då knäppte vi lite kort och sen så cyklade vi in till stan och mötte upp dom andra. Vi var väl i stan rund 8 tiden och då satte vi oss på Java och fika och väntade på att Etype skulle börja spela, kl 9 skulle dom börja. Vid 9 gick vi till stora scenen och kollade, men dom hade problem med ljudet så låten sluta mitt i och så fick dom börja om osvosv. Men tillslut löste det sig ;) Efter det var slut så tog vi en liten runda igenom stan och vid 11 tiden cykla vi hem :)
Har inte fått bilderna från igår men dom kommer upp på bloggen sen!
Saknar dej gumman!

Mysdag med Emma

Hejsan, Emma åkte hem för ett tag sen och vi har legat ute i solen, badat lite och bara snackat om allt och inget. Sen gick vi in och då fixade jag bland annat hennes hår för hon skulle på fest ikväll :) kulkul! Ikväll så får vi se vad som händer.

Innan vi hoppade på planet i turkiet. Vi skulle aldrig ha klivit på. Ta mig tillbakaaa!

i'm alive

Nu har jag varit dålig på att uppdatera, igen. Men jag har bara inte orkat. Jag har varit sjuk, haft feber och ont i magen o så. Sen så jag har också gjort om på mitt rum! Inte riktigt klart men ni kan få se några bilder sen :) Igår så cyklade jag iväg till emmi och hade filmkväll med popcorn, trevligt!
Vaknade tidigt idag, eller för 20 min sen för att vara exakt. Idag ska jag träffa Emma W , får väl se vad vi hittar på i finvädret :)
sötsyrran :)

11 juli

Hejsan! Idag började jag dagen med att ta en springtur/promenad , väldigt skönt! Nu sitter jag här och väntar på att madde ska komma till mig,  vi tänkte cykla iväg och lägga oss på en filt och sola,myys! Ikväll kommer emma hem till mig och då ska vi kolla igenom alla bilder och drömma oss tillbaka till turkiet. Vi ska sitta på min balkong och dricka cola  & lyssna på musik såsom vi gjorde alla kvällar.

Taxfree shop


Salta Pastiller köper jag alltid när jag åker utomlands.


Köpte ett sätt med sminkpenslar, kommer jag ha bra användning av.

Hemma från Turkiet

Nu är jag hemma efter en underbar vecka i turkiet. Har varit enormt kul. Har nog inte skrattat så mycket på evigheter. Kom hem halv 5 inattså idag har man varit lite seg hela dagen, snacka om att det var skönt att lägga sig i sig egen säng inatt. Imorgon lägger jag upp en massa bilder, här får ni se några bilder.






Hotellet

Vi hade gärna stannat en vecka till!



Mer bilder kommer sen! :)

Nu åker vi!

Hallå! Nu står alla resväskor färdigpackade i hallen och alla håller på att göra sig klar för att åka till arlanda. Skönt att få en rejäl sovmorgon innan en resa, jag är så van att åka kl 3 på natten. Men ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem. Hoppas att sverige får fint väder också! :)
HEJDÅÅÅ!! :D

Turkiet imorn!

Godkväll alla fina läsare! Ikväll blir det mitt sista inlägg på en vecka (tror jag).  Kanske slänger in ett inlägg imorn bitti också. Men hoppas att alla ni här hemma får det bra för det ska jag ha iallafall! :) När jag kommer hem så får jag visa alla bilder jag har knäppt!
Imorgon så får jag iallafall sovmorgon, vi åker hemifrån vid 12 och planet går kl 16:20 och resan tar 4 timmar.
Kommer åka med emma och hennes & min familj. Blir underbart det :)
RSS 2.0