inte långt kvar nu!!

Hejhej! ska snart ut på en powerwalk med pappsen. Idag så klippte jag madde på salongen och lockade håret på henne :)
Nu är det nära tills jag  och bästa brudarna Amanda,Malin och Sanna ska på rihanna konsert i globen, på tisdag köör vi!! :D Längtar hur mycket som hellst :D

trött tjej

hejhej! vad jag är dålig på att uppdatera men det är för att jag kommer hem så sent o är helt slut..

Igår så hade jag först praktik och sen så gick jag och mötte upp Madde på stan och tog en varm choklad på coffee lounge, supermysigt!


Idag efter jobbet så gick jag på spinning/medel, var sjukt jobbigt men jag tog mig igenom hela haha:) Nu sitter jag här och känner att jag kommer somna när som helst efter ett skönt bubbelbad. Imorgon så kommer min kära vän madde till salongen jag är på och då ska jag få klippa henne så det blir kul! :D


18:28

hejhej! igår var jag på bio maraton med emma och vi hann se 5 filmer. Smurfarna,svensson svensson, en dag,paranormal activity 3 och contagion. Var skapligt trött efter ha varit där från 13:00 till 00:00 ;) Men det var det värt! Idag åkte jag till sandviken och färgade håret på frida och nu ska jag alldelses strax gå ut och gå. Imorgon väntas sista praktikveckan och efter det är det höstloov!! grymt skönt :)

biomaraton

hej jag har haft det lite fullt upp ett tag så har inte hunnit blogga! :) Snart ska jag ta bussen till stan och möta upp emma för vi ska ha bio maraton. Vi ska sitta på bion och kolla på en massa filmer från typ 1 till 1 på natten, får väl se om man somnar i biosoffan haha!

Dag 2

Hejhej! Nu ska jag ta en bad och sen slå på en bra film, imorn börjar jag kl 10 så får lite sovmorgon ;) Idag tog jag med min docka till salongen och rullade molton brown spolar och tränade på att göra folie slingor med balsam! :) Sen fcik jag även göra en struckturritning till hennes klippning, svårt men de är bra att man får träna på det! :)

Dag 1 på praktiken

Hejsan! idag hade jag min första praktikdag på studio8 och där ska jag vara  2v frammåt! :) Idag fick jag svara i telefonen och schamponera och locka håret på hon som jobbade där, jättekul var det! :)
Var även och lunchade med maja idag på mocca, åt foccatchia (stavning?) med kycklig och bläbärspaj till efterätt! Mysigt värre!
Hade världens träningsverk idag från igår, värker i hela kroppen. har aldrig haft så mycket träningsverk haha. Får väl se om jag överlever imorn eftersom andra dagen brukar vara värst -.-
<3

Bra helg

Hejsan! den här helgen har vari hur bra som helst! :D I fredags så sjöng jag på hotell winn och det gick jätte bra, sen åkte jag hem med mormor och sov kvar hos henne, supermysigt! :)
I lördags så åkte jag till frisören och färgade och klippte håret, blev jätte kort.. fast det är kul med en liten förändring. Sen åkte jag och tonade håret på Matilda och sen hade vi myskväll och köpte sjukt mycket godis, mums! gick och la mig efter 3 inatt så är lite trött nu.
Idag så har jag gått på ett otroligt jobbigt pass på friskis o svettis med Malin och Maja, jäklar vad vi körde, vi är bäst brudar!! Nu sitter jag här och känner mig otroligt duktig och bena skakar typ fortfarande , hehe. Vi gick på ett pass som heter HIT och det är det jobbigaste passet som finns där...





sådär blev håret! ganska kort men de känns bra :D

pageklippning på josse

Hejhej! Kom nyss hem, har varit på privatsång och nu ska jag packa ihop en liten väska innan jag åker iväg till hotell Winn och uppträder! :)
Idag klippte jag page på josephine, fick lite hjälp av en lärare men det blev verkligen supersnyggt!! :D
Före
Före (hahah  vad arg jag ser ut i spegeln)
Efter
Jag tyckte att det blev skitsnyggt! vad tyckter ni? :D

uppträda imorn

hejhej! har nyss fixat skivan till imorgon för då ska jag uppträda på hotell winn! blir roligt det men är ganska nervös :) men får hoppas det går bra! Sen så åker jag med mormor hem till henne och sover kvar där, myspys! :) På förmiddag ska jag till frissan och klippa och färga mig, blir nog ganska kort iaf, kul med lite förändringar! visar bild sen, om jag blir nöjd rättare sagt, hehe.

Mina girls!
bild från när jag var ute och gick igår, var så sjukt fint ute! :)

powerwaaalk

Hejhej! kom nyss hem från en lång powerwalk, så nu känns det jätte härligt! Ska snart äta mat och sen kolla på det sista avsnittet Hollywoodfruar, det är så tråkigt att det var det sista för sesången :(
Ni få ha en trevlig kväll allihopa! :)
Tog på mig rätt så mkt kläder , var ju så kyligt ute. Men var ju lite krasslig i halsen så det var ju bra att klädde på mig lite ;)

onsdag

Hejhej idag är jag ledig och jag har bara tagit det lungt hela förmiddagen och kollat på solsidan ;) funderar på om jag ska ta en powerwalk eller om jag ska fortsätta göra ingenting.. haha! runt 3 tiden kommer min kusin och då ska jag klippa henne så det blir kul :)


hahaha gammal bild ;) vill ha sommar!!

20:38

Hejhej! Ligger i sängen nu och ska snart kolla på "something borrowed", hoppas att den är bra :)Imorgon börjar vi halv 1 och jag tänkte att jag skulle vara duktig att gymma före det, så går väl upp så jag är på gymmet vid 9! ;)

Vi har frisörteknik på eftermiddagen imorn så får väl se vad vi får göra då. Imorn kväll så har jag inspelning på helges , är lite nervöös men får hoppas att det går bra!


shopping

Det här hittade jag i stockholm igår, riktigt nöjd! :)



 mascara- kicks



Halsduk- Ginatricot


Vantar- Ginatricot


shorta - H&M


Tröja - Cubus


Pannband - H&M


Bh - H&M


Leggings- H&M

dag i stockholm

Hejhej! igår var jag och frida i stockholm och shoppade! hade en riktig mysdag hon och jag :) Visar det jag hittade lite senare :)

imorgon..

Kom nyss hem från emma och nu ska jag in i duschen och fixa lite inför imorgon. Imorgon åker jag och Frida till stockholm och shoppar, underbart! Kommer hem runt 10 tiden imorn kväll, skriver mer då om jag orkar :)
hihi men ha en fin kväll alla fina =)

7 oktober

Hejhej! kom precis hem, var och luncha med mormor på östens pärla, myspys :) Nu ska jag plocka ihop lite inför stockholm imorgon så jag slipper göra det ikväll när jag kommer hem från emma. Vi ska ha filmkväll!
Nu får ni se lite bildeer från dagen! :)
snygging!
mina tjejer!
finisar
:*

skolfoto imorn

imorgon är fredag och vi ska ha skolfoto. Börjar halv 9 och då får vi lite tid i salongen att fixa oss lite, skönt! Slutar skolan imorn runt halv 12 och då ska jag på privatsång och gå och äta lunch med mormor. Vi ska gå upp och kika hur lokalen ser ut på på Winn hotell som jag ska sjunga i nästa vecka! :) spännande!



Stockholm! på lördag åker jag och frida dit och shoppaaar!! är så shoppingsugen! :D


Nu ska jag kolla på nån film! PUSS <3

Tävling

Nu startar jag en ny tävling igen och då kan man vinna ett par beautysticks som man använder för att klämma pormaskar. Istället för att klämma pormaskarna med naglarna som man har ungefär 9 miljoner bakterier under så rekomenderar jag att använda dom här stickorna! :)



För att delta:

1. Kommentera inlägget att du är med med namn och din epostadress.
2. Lägg till mig på bloglovin HÄR


För större vinstchans:

1. Gilla min blogg på facebook HÄR
2. Skriv ett inlägg på din blogg/facebook och tipsa om tävlingen.


Jag drar vinnaren när det är tillräckligt många som är med!

lycka till! :)

ledig dag

Hejhej, har precis ätit frukost, gaah vad jag älskar onsdagar när vi är lediga! Ska upp och fixa mig lite nu och sen ska jag ta bussen till min moster och så ska vi ut och gå och ha en riktig mysdag! :)
Har fortfarande ont i halsen så lär nog skippa cirkelfysen idag... Jag ska ju till stockholm på lördag och shoppa så vore ju synd om jag var sjuk då ;)

nu måste jag kila, pusshej


blev en bild på rufus :*

Toning på Amanda

Här är resultatet av toningen som vi gjorde idag på amanda som jag och maja gjorde! Jag tyckte att det blev skitläckert.

 Vad tycker ni? :D

kanelbullens dag

Hejhej! sitter här och äter på min kanerlbulle, mamma bakade en massa bullar idag när jag kom hem. Det är ju kanelbullens dag och då ska man äta kanelbullar, haha ;)

har ni ätit nå kanelbullar idag?

sovmorgon

Vaknade nyss och ska göra macka och oboy och sätta mig framför tvn och slappa lite innan jag ska börja fixa mig :)
Vi börjar halv 1 idag och då ska vi ha en färgmodell som vi ska färga 2 steg mörkare och då hade jag en sån tur att Amanda kunde komma! :) ni får se för och efter bilder sen!

Har utvecklingssamtal kl 3 och efter det ska jag gå på spinning! väldigt skönt.

Ha en fin dag allihopa! :*

I life for the music

godmorgon

Godmorgon, kom nyss till skolan och ska snart ha naturkunskap och senare på eftermiddagen är det svenska, tuff dag. Ikväll ska jag på sång, det ska i allafall bli kul :) onödigt inlägg jag vet men men...

image description
hahah

honungsvatten

hejhej! Vaknade runt 9 och gick ner och åt mysfrukost framför tvn, sen så kollade jag på en film "everything must go" en riktigt bra film tyckte jag :) idag har jag ont i halsen, tänkte att jag skulle ut och springa idag men det blir ju inte bättre av det... så får väl vänta tills ikväll då jag ska ta en powerwalk med matilda igen, måste TRÄNA!!

Just nu sitter jag och dricker honungs vatten, hehe.

Promenad med min fina

Kom nyss hem från en supermysig powerwalk i det fina höstvädret, var ute och gick med matilda och tänk att vi jämt har så mycket att prata om varje gång vi ses, gofia! :*

<3

1 oktober

Hejsan! nu åkte nyss malin hem och ska snart gå och möta matilda, vi ska ta en powerwalk! skönt att komma ut och röra på sig lite :)

Igår hade jag och malin myskväll och kolla på film och åt lite gotta, loveu babe! <3


finaste


RSS 2.0