Sista April

Hallå! Idag är jag på topphumör! vaknade kl 9 och lockade håret sen åt jag frukost och har nyss kommit ut ur duschen.
 Vid halv två ska jag möta Madde på stan och då ska vi kika lite där sen åker vi hem till mig och fixar lite innan Malin Ohlsson, Malin Eriksson, Frida Bohman, Nathalie Rosenqvist kommer och då ska vi göra tacos!

Känns som det här kommer bli en toppendag! :D

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Idag är et fredag! Hur skönt är inte det? Den här dagen ska jag faktiskt försöka få lite saker gjorda, vilket jag inte gjorde igår.
Ska snart äta frukost och packa väskan och dra ner på stan och träna. Sen ner på stan och hitta nått till valborg och sedan hämta mina småsyskon och sen städa och plugga! pjuu va jobbigt men måste försöka träna lite till engelska nationella som är på onsdag nästa vecka...
Slänger in ett inlägg när jag kommer hem!
Söt Rufus när han var valp.

Helg!

Nu har jag helg! Hur skönt som hellst. Idag har jag faktiskt inte gjort någonting förutom skolan då. Imorgon så ska jag åka till gymmet och köra riktigt hårt! Sen så ska jag kolla lite på stan och se om jag hittar någonting att ha på mig på Valborg.
Vet inte om mitt hm paket hinner komma innan sista april. Det stod att det skulle kolla v.17 så det borde komma imorn. Får hoppas på det! :)
På lördag så är det valborg och då ska jag träffa Madde, Natta, Malin, Frida. Vi ska laga mat och sjunga singstar och förmodligen åka ner till stan och kolla på kasen. :) Riktigt kul! 

Vad ska alla hitta på på Valborg?


Ny i Butik

Såg att det har kommit in Marabou Kakor nu, mums!
Någon som  har hunnit smakat dom än? ;)

Grattis Malin

Hejsan! Kom nyss hem från skolan och känner mig faktiskt inte på topp humör. Känner att jag måste träna men jag orkar verkligen inte! men man får väl ha sånna här dagar också. Så får väl ta igen träningen imorgon då jag är ledig! ;)
Idag fyller Malin Eriksson 17 år! Grattis gumman :D På lördag så ses vi och då ska det firas!

myskväll

Nu blir det jordgubbar och big brother med Josefin! Imorgon får vi sovmorgon till halv 8, skönt! hejs

27e April

Hejsan! Idag efter skolan så gick jag och Josefin på stan en stund och shoppa sedan åkte vi hem till mig och sola, vi somna i solen i 1,5 timme. Hur skönt som hellst! Sen så åkte vi till valbo och hämtade min syster Paulina!

Köpte ett par gula shorts idag, riktigt snyggt till bruna ben på sommarn! :)



Bild och form

Hej! har bild och form nu och vi håller på och masker som vi ska ha på oss när vi ska göra en musikvideo. Har nog inte berättat om den men vi håller på med ett projekt (FAME) och då ska vi göra en musik video själv och filma och redigera själv och så. Faktiskt riktigt kul! Fast vi har inte så lång tid på oss, vi har 3 veckor och det här tar rätt lång tid när man ska göra allt själv.

Vi slutar halv 12 idag och vi får väl se vad jag och Josefin hittar på idag, hon ska sova hos mig ikväll så vi får väl se vad vi hittar på! :)


Snyggo!



Stockholms Skärgård

I sommar så ska jag och min underbara vän Josefin åka ut till stockholms skärgård! hur underbart är inte det? Vi ska stanna där 3-4 nätter i mitten på juli ungefär! :) Sen på dagarna kan man åka in till stan och shoppa. åh längtar!! :D
Så här ser det ut där Josefin ;)  .... 

färgning på docka




















Lager 157


Lager 157 har enormt bra priser!
Mamma satt och gjorde en beställning från Lager 157 och då passade jag på och beställa två par Solbrillor. Jag köpte ett par svarta från bikbok för ett tag sedan men dom är för stor. Så nu får jag hoppas att dom här är mindre!

25e april!

Va tvungen att sätta mig inne ett tag nu, har varit ute i solen för länge så nu känns värmen bara jobbigt! Det hade inte varit helt fel om poolen var uppsatt nu så man kunde svalka sig lite, åhhh!
Så här går jag klädd idag...

Stek

Ligger på balkongen och steker lite i sommarvärmen! Det är seriöst lika varmt som i mitten på juli :O men man klagar inte när det är april!:D Hörs om ett tag!

Hemklickat

Satt nu och klickade hem dessa plagg  från H&M som kommer nästa vecka förutom min Jumpsuit som kommer i juni..








Conscions Collection

Jag är så himla sugen på att köpa dom här underbara sommarkläderna från H&Ms nya kolletion!

Får väl gå ner på stan någon dag för att göra några inköp ;)



Hur snyggt är det inte med en over size kavaj på sommarn till ett par jeans shorts! Den här måste jag köpa innan den tar slut!

Kavaj - 399 kr



Linne : 149 kr


Väst : 99 kr


Blus : 149 kr


Så jäkla snyggt!

24e april

Hejsan! Gud vilken underbar dag det har varit idag. 25 grader i skuggan i april det är helt sjukt :o Det ska tydligen bli lika fint väder imorn om inte varmare :D

Igår så sov jag hos pappa och idag så hjälpte han mig lite med svenskan och sen satt vi på balkongen och sen skjutsade han hem mig.

Nu ska jag spela kubb med mina saknade småsyskon ;)






Glad Påsk!

Glad påsk på alla ute i finvädret! Idag så åkte jag och frida till stan och satte oss på Java och drack smoothie, hur skönt som helst! Sen åkte vi hem till mig och spelade kubb ;) När vi tröttnade på det tog vi bussen till valbo och där hämtade pappa oss. Nu sitter vi här mätta och belåtna av all påskmat.


Kvällspromenad











Påskmiddag hos mormor & morfar

Hejsan! har haft fullt upp hela dagen igen, dagen började jag med att springa min runda, skönt! Sen så åkte vi till mormor och morfar för att få lite påsklunch. Så då har vi varit där hela dagen och spela kubb & ätit en massa!

Sitter och väntar på att frida ska komma hit med bussen nu, får väl se vad vi hittar på ikväll! :)


Bjuder på lite bilder idag igen :)








Marabou varm chocklad


Mums!



Dagen

Hallå! Idag har det varit full rulle hela dagen. Först så åkte jag till köpis en snabbis sen hem och påskpyssla lite och sen kom släkten! Nu har vi främmande av Emmi,Madde,saga & anders, vi har grillat.

Idag kom carina som inte vi har träffat på ett år typ så då fick vi julklappar av henne, bättre sent än aldrig ;) Då ficki jag 250 kr :)

Nu kommer det lite bilder från idag....










Mormor & Mamma


Paulina


Grillning


Emmi

Hello Sunshines

God morgon eller god förmiddag kanske man säger ;) Idag kommer tjocka släkten hit för lite kalas för syrran! Blir en riktig mys dag!

Bjuder på en Dagens Outfit också :)


Hahaha gumman då...

Idag på stan så provade Paulina en Juimpsuit från Gina Tricot men den var lite för stor ;) Så hon blev lite sur att hon inte fick den ändå. Hahaa

Spakväll

Känner att jag bara öser in med inlägg nu ;) hahah

Jag och frida hade ju spakväll i Måndags och bada bastu och åt en massa godis och kolla på massa film! En riktig myskväll.





New in

Juste jag glömde ju visa kläderna jag köpte i stockholm för typ 2 veckor sen! Men här kommer dom, bättre sent än aldrig :)














Köpte även en Vit och en Korall



Till alla läsare!

Ni är dålig på att kommentera! Ni måste bättra er! Det gör så att det blir så mkt roligare ska ni veta :) jag uppskattar verkligen alla kommentarer!

Men jag skulle vilja veta vilka ni är som följer min blogg. Om du läser min blogg, kommentera detta inlägg! :)



Run Keeper

Jag tänkte tipsa om en jätte bra App till iphone! Den mäter runderna man springer, man kan ställa in den på gå och cyckling mm.Den här appen använder jag hela tiden nu och jag tycker den är såå bra! Fast jag tycker att jag springer längre än vad den mäter ut, men den borde ju mäta rätt så ;) 


Här ser ni min runda idag!

Joggingtur

Kom nyss hem ifrån en skön springrunda! Älskar känslan efteråt.


 Idag har det varit en ganska skön dag! gick upp vid 7 tiden och sjöng för syrran sen så åkte jag och mamma och paulina till köpis! Då köpte jag en kamera :D paulina fick en rosa kamera imorse och då blev jag lite avundsjuk, hon kan ju inte ha en bättre kamera än vad jag har! ;) så då köpte jag en sån! :)


14,1 megapixel - 1 299 kr  





Grattis syster



Idag fyller Paulina 9 år! Du är helt underbar stumpan. Puss!

Hos frida

Sitter hos frida nu och ska göra pannkisar! mums. Nu har jag äntligen internet igen så nu blir det roligare att blogga! :)

Lite bilder från igår..






Snygging!


hahah!

Onsdag

Hejhej! Sitter i skolan nu och ska strax ha bild & form. Slutar halv 12 idag men jag , Josefin & Jenny ska vara riktigt duktiga och stanna kvar och plugga lite english!
Sen åker jag hem och då ska jag och pappa ut och springa. Skönt!

Bildbomb

































Strikeee











Mobilblogg

Snart ska jag ta bussen till stan för ska bowla och ut & käka med mina brudar Madde, Malin & Frida! Kommer bli så mysigt så!:)
RSS 2.0