Torsdag

Började dagen med att cykla till gymmet, gymmade och sen cyklade jag hem :) När jag kom hem stod mamma och gjorde vofflor, mums. Men nu ska jag ta och svalka mig i poolen, underbart! Sen så ska jag klippa både mamma och sebbe.

Dag på stranden

Hejsan! idag har hela familjen varit på stranden och emma och hennes familj :) en riktigt skön dag med bad och sool :D Man måste ju börja grunda nu innan man åker, för på lördag bär det ju av till turkiet!!
Nu ska jag åka på släktkalas, min faster fyller år! :)

Ansiktsmask - Lugnande

Här är ett enkelt recept på en bra ansiktsmask. Väldigt skönt att använda om man känner sig stressad eller har bränt sig i solen.
  • 1 msk honung 
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop honungen & den naturella yoghurten i en skål och applicera det sedan i ansiktet. Låt  masken sitta i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.




Skönhetsbibeln

Igår fick jag en den här boken i present av hela familjen. Står om allt möjligt , smink,hår,huden. Så nu tänkte jag lägga till några kategorier och dela med mig av det jag läser ;)

Mys med syrran

Åker till valbobadet med Paulina för lite sol och bad! myys :)

sötnos

Toppklippning på madde

Hejhej! Här är resultatet av klippningen på Madde! :)

Midsommar i bilder


bad update

Ojoj vad jag känner att jag inte uppdaterar, haha ;) men har bara inte orkat. Snart tänkte jag gå upp och börja packa lite till resan på lördag. Ska bli så underbart att åka en vecka till turkiet.
Idag har jag varit på stan med familjen och käkat lunch och även gjort en synundersökning till körkoret, och varit och växlat pengar :)

21 Juni

Hejsan! Idag är jag barnvakt åt mina syskon, var ju tänkt att madde skulle komma hit och hjälpa mig. Men imorse kom sebbe och väckte mig och grina för att han hade ont i magen. Så jag får klara av det själv ;)
Nä nu måste jag gå och laga lunch!
Söta hugo & Paulina

Sjunga på dop

Nu sticker jag snart till kyrkan för att sjunga på dop, får hoppas det går finfint! :) Vi hörs senare, pusshej
Bild från förra året när jag sjöng på bröllop! :)

16 Juni

Hallå! idag blev det lite finare väder ute iaf :) Idag så har jag varit på stan med min käre bror, myys! Vi var även och lunchade med farmor och farfar nere på stan. När vi kom hem så satte vi oss ute i solen och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, sen var vi hurtiga tog en springtur, fast han cyklade förstås ;)
Ikväll skulle jag egentligen sova hos madde men hon skulle på nå möte så det blev för sent... Så då ska jag sova hos mormor istället, blir mys det med! Imorgon måste jag träna som bara den på två låtar, "kärleksvisan" och "du är allt" för ska sjunga på dop på lördag.
Hej så länge! :)

Skiathos del 1


Rundtur med Apollogänget
Banana Beach
PapaDiamantis gatan

Nu är jag hemma

Hejsan! Nu är jag hemma igen efter en vecka i skiathos i Grekland.  Eller kom igår kväll men har inte orkat bloggat. Helt underbart har det varit!

Men har saknat alla här hemma fruktansvärt mycket. Idag har jag bara legat här hemma och degat, kul att man kommer hem till världens piss väder... menmen får väl hoppas att det blir bättre snart!
När jag kom hem igår så fick jag även en present från min kära familj, kan visa den senare. Nu ska vi äta kinamat, höörs! :)
Jag slänger in lite bilder här ikväll :)

Nu är det nära

Imorgon vid den här tiden ligger jag och steker på beachen i grekland och har det underbart! Inatt halv 3 åker vi från gävle. Planet går 07:30 från Arlanda och 3,5 timme senare är vi framme!
Kommer sakna alla underbara här hemma. Madde, Josefin,Jenny, Frida, Malin och många fler ni ska veta att jag kommer sakna er som fan. Även fast det bara är en vecka. Men en vecka utomlands känns mycket längre än en vecka hemma, men det är väl för att det är så långt bort.
Nu är det så att det inte finns nå internet på hotellet så det kommer tuvärr inte bli någon uppdatering här :(
Men det är faktiskt ganska skönt så man får vila upp sig ordentligt, sitta vid datorn gör man hemma juu hela tin typ.  Slänger nog in ett inlägg ikväll och säger hejdå innan jag åker!

Snart kommer Frida hit så jag får krama om na innan jag åker! :) PUSS

Klippning & Färgning

Hejsan! Igår hann jag faktiskt att göra en hel del. Var i fridas stuga och satt och fikade lite, sen så åkte jag och pappa och handlade mat och hårfärg. Jag lagade maten igår, så därför fick det bli något simpelt - TACOS. Sen så klippte jag och färgade håret på pappa.

Här har ni före och efter bilder :)



Före


Före


Efter


Efter

Kanske inte blev en sån jätte stor skilnad men det ville han inte ha heller. Men det blev mycket fräschare ;)

Dagens klädsel



Topp : Ginatricot
Linne: H&M
Shorts: H&M

Match

Hejsan! kom precis hem från syrrans match, det var hagaström mot valbo och det blev lika 4-4 :)


Fick en liten avslutningspresent av mormor och morfar & pengar till resan! Hjärtat är en doftsten som man häller oljan på så den luktar gott :)

Solen skiner

Hallå! Idag är jag uppe med tuppen. Ska kolla på när min syrra spelar match kl 10. Sen åker jag till pappa och så ska jag klippa & färga hans hår, blir spännande eftersom han aldrig har färgat håret.



Fina syskon man har

New in

Hejsan! Idag var jag på stan med Frida och shoppade lite och sedan tog vi en fika på en uteservering, myspys! Efter det så åkte jag till köpis och blev stylad. Nu har jag nyss käkat grillat och nu måste jag fortsätta packa och städa rummet mitt... Jag skulle igentligen träffa Malin ikväll men nu hinner jag inte det :( åhhh.


Ginatricot - 59 kr





3e Juni

Idag är det kanon väder, underart! Jag ska iväg med familjen och äta lunch på stan och sedan träffa Frida där. Har en del ärenden att fixa idag. Har nästan packat klart men måste kompletera lite småsaker.
Bjuder på en dagens outfit också! 
Linne: Monki
Shorts: Cubus
Solisar: Bik Bok

Packar för fullt

Nu har jag börjat åh packa lite i min nya stora resväska men jag undrar om allt kommer få plats...

kan inte tänka jag står bara här o ler

Hejsan! Igår så kom Madde till mig och vi hade en riktig mysig kväll med Tacos och filmmys! Hon sov kvar hos mig inatt. Imorse så gjorde vi Milkshake eftersom vi inte han det igår, hihI ;)

Idag kommer jag försöka hinna med en del saker, jag tänkte ut och springa om ett tag. Sen ska jag städa och packa och kanske tvätta lite.


Love you babe! <3

1a Juni

Idag är det första JUNI :o helst sjukt vad tiden går fort. Sommarmånaden är här! :D
Idag var jag med Paulina på hennes skola, riktigt mysigt var det. Nästan så att man vill spola tillbaka tiden när man själv var liten och bara kunna leka och ha kul!
Först så hade dom idrott, ute i regnvädret... Sen så skulle vi ut och så en massa frön och gå hur långt som helst. Sen så hade vi lunch och sedan Onsdagsmys med film och godis. Nu sitter jag här hemma och är sjukt trött, är inte van att vara ute så mycket som dom är, speciellt inte när det regnar. Men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ;) haha.
RSS 2.0