14:08

ledig dag idag då, sköönt! men har ganska mycket plugg så måste göra lite nytta nu! eller jag är ju i stort sätt klar med hemuppgiften vi fick. Vi skulle gå till 3 olika salonger och fråga en massa frågor och göra en analys av det. Så nu har jag en grej mindre iaf :) nu ska jag plugga lite försäljning och service, har prov imorgon :(


jag och mamma <3

nya favoritjeans från carlings

Har glömt och visat mina nya svarta jeans som jag köpte på carlings förra veckan. Har varit in varje dag i typ två veckor men dom har varit slut. Men när jag var in förra onsdagen fanns dom!! vart jätte glad :)


399 kr på carlings


dom är jätte sköna! känns som ett par leggings, stretchiga! och så ser ut som ett par jeans , mee like!! (y)

filmtime med mamsen!

heeeej!! jag suger på att uppdatera haha! idag innan skolan så gymmade jag och sen åkte man till skolan för att ha frisörteknik, och då skulle vi permanenta ett helt huvud på en timme, jag klarade et på 1 tim och 4 min. hehe men et går frammåt med permanenten så det är kul ;) nog om permanent nu... imorgon är vi ledig och då är det plugg som står på schemat! behövligt.
Nu ska jag kolla på the others med mamma och äta popcorn, mums!
vill bara säga att jag älskar allla mina underbara vänner! tack för att ni finns <3

tränaträna

imorn är det fredag , gud va sköönt med ledighet! :)  ska först luncha med mormor på stan och sen åka hälsa på moster och lill kusin ella :) på kvällen så ska jag äta på österns pärla med släkten, det blir en riktig myskväll! :)
nu tänkte jag gå upp och träna på att göra svinrygg och kanske permanent om jag orkar på mitt frisyrhuvud :) vi ska ju ha halvtidsprov i januari så lär verkligen träna nu så jag slipper slita ihjäl mig på jullovet...

good feeling

hejhej! ledig dag idag, skönt! började dagen med spinning och har även städat lite. Läste några svenska texter också men dom går inte in i skallen!!haha,  handlar om medeltiden. Känns som att jag gör samma sak varje onsdag då man är ledig. Spinning,städning, plugg och film! men det är jätte skönt att ha en dag i veckan när man hinner med en del eller bara kan slappa :)
Pizzan står i ugnen nu och är snart klar, är vrålhungrig så ska bli så gott!! 
bild från när jag och pappa var ute och gick och fotade i högbo för ett tag sen

<3


ni är bäst tjejer!

tjatja! idag har det varit en ganska bra dag faktikst :) på naturkunskapen så fick vi göra eget egologiskt schampo, riktigt kul faktiskt! svenska lektionen var helt okej den också, skulle egentligen gått på spinning ikväll men jag orkar verkligen inte så ska ut och gå med pappa senare istället :)
ni ska veta att ni gör mina dagar, ni är helt amazing!! puss på er <3
schampo!!
älskar er <3

helgen

hejhej! har haft en jätte skön slapp helg. I fredags var jag bara hemma och tog det lungt eftersom jag var sjuk.. i lördags var jag med angelica hela dagen och kvällen. Vi gick först på stan och fikade och sedan åkte vi hem till henne och kollade på film och hade en riktig toppenkväll :) idag så kom emma till mig och vi tog det rätt lungt vi också :)

imorgon är det måndag och ny vecka, bara att börja ladda om!


sötnos!


hahah, gillar dej ja <3

saturdaaay

hej! har nyss ätiit frukost och ska snart ut på en springtur/powerwalk! ska träffa angelica på stan sen så får väl se vad vi hittar på :)!  seen ikväll ska jag träffa min älskade malin :* ha en fin lördag allihopa!

teater

idag så har det varit en riktigt skön dag! på förmiddagen så hade vi försälvning och kollade på en film och sen på em så åkte vi och kollade på teater, handlade om en massa som hade skulder och så. Slutade sen och åkte hem, om en timme så kommer pappa och då ska vi äta på restaurang! myys torsdag


hahah sötnosar

16 november

heej! idag har jag varit på spinning på förmiddagen och sen så har jag bara varit hemma och gjort ingenting haha ;) ska nog ta och försöka städa lite så jag får någonting gjort.
juste idag är det exakt en månad tills jag fyller år! wihoo :D
bild på en klippning jag gjorde i skolan förra veckan, klippte på våra halvhuvuden som vi hade i 1an!

someone like you

hejhej! innan skolan så åkte jag och maja och gymmade och åkte  sen till skolan och åt lunch och sedan hade vi frisörteknik då vi skulle göra en kort festfrisyr, så då fick vi rulla en massa spolar och clips och allt! imorgon är vi ledig så då ska jag på spinning med maja.. vad hurtiga vi är!! men det är så SKÖÖNT och träna :D


flum bild!! ;)

shopping

pensel - Make up store : 75 kr
glitteriliner - makeup store 175 kr
ansiktsmask - make up store 175 kr tror jag
halsduk HM - 129 kr
halsband - vero moda 199 kr
halsband - monki 120 kr
spikmatta
en fin lykta till mitt rum!
en tomtee ;)
2 för 39 kr :)
bik bok 299 kr
linne - ginatricot
bikbok

nytt

























beställt hem från new body. 149 kr!


IDOL!

i fredags var jag och matilda och såg idol live på lekerol arena, var hur kul som helst :) tack för en underbar kväll gummman! :)'



love <3


juryn <33




snygging!









BAGGE <3333




haha hej amanda! ;)


ny vecka,nya tag

heej! måndag igen då och nu sitter jag i skolan och ska snart ha naturkunskap och då ska jag och maja skriva om te, intressant ;) sen har vi svenska och då har vi uppsats prov, åhh känner att det inte kommer gå så bra men får väl göra mitt bästa!
igår klippte jag raul och blekte utväxten på mamma. Idag ska jag klippa henne också, kulkul :) visar bilder sen :)



ta mig tillbaka till den här dagen :(  det var den dagen jag fick sommarlov och jag och pappa var ut och åt..

prommenad med vovven

heejsan! nu ska jag ta en prommenad med vovven och sen tänkte jag sätta mig ner och blogga lite, visa lite vad jag har köpt och visa lite bilder. känner att jag inte har varit specielt aktiv på bloggen på sista tiden så lär ta igen lite nu ;)

hörs sen! :)


gammal och suddig bild, menmen ;)

idoool ikväll!!

hejhej!! fick nyss ett telefonsamlal från en person som hade två idolbiljetter tills ikväll som jag fick :D :D och då ska jag ta med mig matilda!! fasen vad glad jag blev :D så jag ska på idol ikväll! älskar sånna här spontana grejer som händer!
yeaaah

freeeedaaaag!!

gud vad underbart med helg! nu har jag varit och tränat och nu ska jag duscha och slå på en bra film! ikväll så ska jag hem till matilda på idolkväll, det blir mysigt det :*
igår så var det 50% på hela bikbok så jag passa på och storshoppa då! kan visa vad jag köpte senare :)
Efter det så åt vi middag på stan hela familjen, tre små rätter.. mums! sen så åkte vi och hälsade på lill bebisen ella, såå hiimla liten och sööt <3
saknar dej pluppis ;*

emma och stina

Alla stunder med dej är toppen emma! har aldrig en tråkig stund och turkiet med dej var awesome , nu är det bara o börja tagga till nästa år!!

 Älskar dej <3








haha




'











dagen

heej! ledig idag då, grymt skönt! sov till halv 10 ungefär och åkte sedan till stan och gick på spinning med maja:) sen åkte jag hem och åt lunch och sen så åkte jag till bb och hälsade på min kusin, sjukt gullig! har massa bilder på henne men får inte lägga upp några kort än.
Snart kommer pappa och hämtar mig och då ska vi åka och äta middag  nånstans och så ska jag vara lite smakråd åt han när han köper kläder, blir bäst så ;))



;)

8 november

hejhej! började halv 1 idag så åkte och tränade på gym en timme innan vi började skolan så det kändes skönt! :) på lektionen så fick vi göra lite uppsättningar och sen så åkte jag och fikade på stan med jennika, myspys! :) fick en kusin idag också! hon ska troligen heta Ella, supergulligt :*
imorgon är vi lediga så då tänkte jag gå på spinning och vara hemma och slappa bara :) älskar att vi är lediga onsdagar, så sköönt!
här är skolfotot föresten som vi knäppte för någon vecka sen :)

slut på lov

Hejhej! idag har jag storstädat mina rum, det behövdes verkligen! Nu är lovet slut och tillbaka till verkligheten med skola och träning..
har varit iväg och kikat på när madde och hanna tränade små barn i gympa och då var min lillesyrra där och prova på. kulkul! :)


Vill ha sommmmmmar!!!

lördag

hejhej! kom precis hem från stan. Började dagen med att gå på spinning i 75 min på friskis, och det var bland det jobbigaste jag varit med om, helt sjukt! sen gick jag och mötte upp madde och så lunchade vi på coffe lounge, mys! sen gick vi och shoppade lite kan visa vad jag köpte senare :) Fick även med mig idol autograferna hem ;)
nu ska jag hem till emma på middag!myys


saknar dej gumman, men på måndag ses vi igen :*

Hej igen!!

hejhej! förlåt för dålig uppdatering men har absolut inte orkat blogga, har haft fullt upp hela tiden. Är iaf grymt skönt med lov nu! Jag kan ju börja berätta vad jag har gjort på lovet hitills :)

fredag: Då var jag först på spinning och sen så åkte jag hem och kolla skräckis med Malin och åt en massa chips,popcorn och godis! myskväll! :)

lördag: var på stan och lunchade med frida på american take away och sen på kvällen blev det fest med madde,frida och amanda och ganska många fler, riktig kul kväll! :)



söndag: tog det lungt hela dan och sen på kvällen hade mina småsyskon halloweenfest hos oss, var runt 40 barn här så var rätt trött sen. Emma och Matilda var med och fixade lite också! Sen så sov matilda kvar hos mig och då kollade vi på paranormal activity 2.. shit vilket läskigt slut!





Måndag: Åkte till stan med lillasyster och gick på medelgympa pass på friskis med henne och lunchade med henne på stan och åkte sedan och hälsade på kicki! :)

Tisdag: Då åkte jag,amanda,malin och sanna till stockholm för att se Rihanna!! vilken tur vi hade att vi fick se den ända konserten hon hade i sverige :D den hon hade dagen före och efter vart ju inställd...
Vi var på stan och shoppade lite före och sen åkte vi dit. Jag sov även kvar i stockholm hos jennie. skönt! :)





Onsdag: Mamma och sebastian och paulina kom till stockholm då så då gick vi och åt lunch på stan och gick och kika lite på stan och åkte sedan hem till jennie igen.



Torsdag: Idag så kom Nathalie hem till mig och då färgade jag håret på henne och klippte henne, hon blev även sminkad. Hon skulle iväg och sjunga så hon blev lite tillfixad! Sen så åkte jag och mamma till JÅM och där handlade jag lite till min salong. Så nu är det bara att säga till om ni vill bli klippt eller färga håret mm! :)



RSS 2.0