gott nytt år!!

sista dagen på året

hejhej! ska snart gå och möta upp matilda för en powerwalk! Sen så kommer mormor och morfar och hälsar på och efter det så blir det att fixa lite inför kvällen. Tänk att det här är sista dagen av 2011.. tiden går så fruktansvärt fort, men en massa kul har man hunnit gjort!
Vad ska alla hitta på ikväll? blir det myskäll med dina käraste eller party med poolarna? tell me.
bästaste <3

myskväll

heeejsan! sitter och väntar på att brudarna ska dyka upp.. men det tar ju sån tiid. Vi ska spela spel och ha det mysigt hemma hos mig.

Beställt...

Nu har jag beställt en iphone 4 vit! Skönt och byta upp sig lite. Var och tränade med pappa idag och sen åt vi på kina restaurang, mums! Nu ska jag ta tag i städningen lite tror ja -.-
Ha en fin dag! :)

presenter

hejsan! tänkte visa lite av det jag fick när jag fyllde år och i julklapp! fick en tv av familjen och den är tyvärr inte med på bild. Sen så fick jag massa annat fint också men orkade inte ta kort på alla saker, men det här är en del av det jag fick! :)













en massa fina smycken...






en av pyjamaserna jag fick


jag och bästa moster ska gå på spa :D


så det var e hel del grejer.. hmm vad jag fick mer var typ två bio biljetter,en väggklocka, frisörsaxar, chockadaskar,tre par halsdukar, nagerlack,body lotions,mjukisbyxor,trosor mm

shopping i uppsala

I tisdags var ju jag och madde i uppsala och shoppade lite, men det var kass mellandagsrea där. Bara en massa skit som ingen vill ha. Men jag hittade lite på new yorker. Köpte en kappa och ett iphone skal också som jag kan visa sen nån gång! :)

 
 Blus - New Yorker


nyårsklänning - New yorker



bowling

hejhej! nu har jag bestämt att jag ska ta tag i bloggningen igen! idag så var jag först och gymmade med pappa och sen så åkte jag och familjen + emmas familj och bowlade, självklart så vann jag! ;) efter det har jag bara legat hemma och slappa fram till kvällen då åkte jag hem till emma och var där, flummigt som vanligt!! vi satt och kollade på turkiet resor och drömde oss iväg! är bara typ 200 dagar kvar tills vi åker,men man kan alltid längta...


Första dagen jag tar bilder med min nya systemkamera :) supernöjd!











så här glad blir man när man får en strike!!


hahah söta vi är.... puss på dej sötnos!

27 december

heeej! har haft en underbar dag i uppsala med min kära vän madde, hittade en del iaf :) fast allting ifrån samma affär, haha :D
imorgon kommer frida runt 11 och då ska jag färga håret på henne, lägger ut bild hur det blev sen :) sen kommer pappa och han ska hjälpa mig att kolla ut en bra systemkamera,själv kan jag nada om sånt så bra att jag får lite hjälp! Förhoppningsvis så köper jag en imorn, vill så gärna ha en! När jag har en systemkamera så lovar jag att jag ska lägga lite tid på bloggen. Kanske ska gå en fotokurs också , hihi ;)
hahah så här såg vårat julkort ut iår.. hahah såklart är jag ful också...

smile

hejhej! imorse kom några kompisar från stockholm hit och hälsade på och sen tog jag en powerwalk! nu har jag fixat mig och ska åka till mormor och morfar på jul lunch, mysigt!
imorgon åker jag och madde till uppsala och shoppar på mellandagsrean!!! yeeeaah

Dan före dopparedagen

hallå! imorgon är det jullafton, jag tycker det har gått så himla fort. Det var ju nyss första advent och imorn är det julafton.
Idag var jag först på stan med hela familjen och köpte det sista till imorgon. Sen så åt vi lunch på mingel och bar, supermysigt! när jag kom hem så var jag ute och gick med matilda, gofian:* Nu har jag slagit in alla paket och storstädat rummen och bäddat rent!

ska nog ta ett bad , med ansiktmask och sånt, en ta hand om mig själv kväll.. och sen kolla med en julfilm så man får lite mer julkänsla, hihi

Nu är det mat, ha det så bra och god jul på er :)

lite flummiga bilder på mig och emma, hihi loveu <3



bästa tjejerna!

hejhej! var hemma och var sjuk igår, är fortfarande väldigt dålig men är på bättringvägen... vill inte vara sjuk till jul :( men iaf så var jag hos pappa igår och vi firade mig lite med min kusin och hennes familj och farmor och farfar, riktigt mysigt! fick mycket fint! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på en bra film! ha det så bra :)


underbara tjejer det där! alla är värd guld <3

helgen

hej! har haft en helt underbar helg. I fredags i skolan så blekte jag och jenny slingor på maja, blev skitsnyggt! sen så åkte jag hem och fixade lite inför kvällen. På kvällen sen så bowlade jag och Emma,Matilda,Malin,Madde, Sanna och Frida :) och sen åkte vi hem till mig och åt tacos och spelade spel, mycket skratt blev det! ;)
I lördags så var det släktkalas och fick en massa fina saker, kan lägga ut på bloggen vad jag fick sen. En present som jag fick av mormor var att hon och jag skulle gå på Sanna Nielsen konsert, och den var igårkväll! de va jätte mysigt! satt längst fram så man såg ju jätte bra :)
Och nu kom jag nyss hem från stan, jag och madde har varit på spinning! Nu känns det väldigt skönt :) Nu blir det köttfärspizza, GOOOTTT!!!

17 år imorn

hejhej! kom nyss ur duschen och ska snart bädda rent i sängen och kolla på julkalendern! det här är min sista kväll som 16 åring, lite sorgligt men nu är det min tur att bli 17, så nu blir jag en i gänget! ;) ett tag iaf. Har varit och sjungit på kulturskolan på julkonsert, jätte mysigt. Gick faktiskt skapligt bra :)
Imorn så blir det nog inte så mkt uppdatering. Ska bowla med brudarna på kvällen och sen hem till mig och äta middag och spela spel och sånt! jätte mysigt<3


snälla ge mig sommar, fast först en vit juul!!

14 december

hejsan! idag har jag varit ledig och jag har varit på köpis med pappa och ätit kinamat,hehe ;) sen så åkte vi hem och nu har jag pluggat lite svenska...

Imorgon så har vi egen hårvård, spännande spännande!! ;) och sen så ska vi på bävergalan, det är skräckfilmer som visas på filmstaden som media har gjort och frisör treorna sminkar sår och sånt, det blir faktiskt riktigt mysigt tycker jag. På kvällen ska jag uppträda på kulturskolan, och sen är det fredag då blir jag 17 ååår! Inte så långt kvar i skolan nu, vi har ett stort svenskaprov på måndag dock... sen är det inte så mkt kvar :D




bild från när vi hade egenhårvård innan vi gick på sommarlov! min älskling <3

16:46

hejhejhej!! hade naturkunskapsprov idag, gick väl helt ok. Nu sitter jag här och tränar på "where are you christmas" med faith hill. Ska uppträna på torsdag, spännande! På fredag fyller jag 17 år också, äntligen! :)
hahah älskling!<3

tredje anvent

hejhej! ska snart ut och gå en pw känner att det behövs, väldigt skönt att rensa tankarna lite också. Senare idag så ska jag på julkonsert på konserthuset som min syster är med på, det blir jätte mysigt.


Hoppas ni alla får en fin söndag , för det ska jag ha. Puss <3


give me!



lördag

Jag och emma hade en riktig myskväll igår men vi var dock väldigt trötta, heheh. Idag så ska jag på kalas hos mormor och  morfar, morfar fyller år :) Sen när jag kommer hem så ska jag träffa matilda, får väl se vad vi hittar på.
jag känner att jag börjar bli sjuk också, är jätte täpt och hade ont i halsen igår, buuhuu :(  brukar jämt bli sjuk när jag fyller år och vid jul...

hårfärger

På torsdagnästa vecka har vi egen hårvård och jag vat inte riktigt hur ja ska färga. Men det lutar åt 1an iaf! :) sen färgar jag nog typ 4an till våren/sommarn:)
Ni kan väl skriva vad ni tycker!

i väntan på emma

idag har det varit en bra dag faktikst, efter skolan så följde josse med mig på sång och sen gick vi på stan i flera timmar. Tänk att vi alltid har en massa saker att skratta åt, underbara du <3 snart kommer emma och då ska vi ha one piece mys. mysfredag!






<3

talk that talk

hallå! var på boxning idag med maja, jäklar vad vi körde! När jag kom hem hade mamma köpt hem kinamat så då åt vi och kollade på julkalendern hela familjen, myys:)  Nu blir det film i min ensamhet..

imorn är det äntligen fredag! underbart. Har kund på förmiddagen som ska färga och klippa sig och sen blir det sångträning och gym. Senare ska jag och  min kära vän emma ha one piece mys hos mig och kolla film och bara mysa. lovely <3


bild från turkiet i somras... gaaah i miss it so much :(

7 december

hejhej!! ledig dag igår och idag. underbart! igår var jag hos min moster och hälsade på och gosade med ella :) hon är en månad nu, supergullig :) idag har jag bara varit hemma och pluggat lite och kolla på julkalendern. :)Imorgon är det skola igen.. men snart är det helg!! :D har även hunnit tagit en springtur också, skönt! imorn blir det ki boxning med maja också, yeeeh!

tänk vad underbart med snöö nu, fast det säger man väl bara ett tag till, det kommer man inte säga när det blir slask och snöstorm, hehe..

nit me


Min önskelista

 

1.Systemkamera

2. En mac dator

3. iphone 4s

5. nya frisörsaxar

6. stora korta halsband helst i silver

7.spa grejer, typ body lotions och så :)

8. presentkort på H&M , VILA , Bikbok , the body shop, eller make up store.

9. Underkläder

10. Biobiljetter

11. hårprodukter

12.Frisyrbok - uppsättningsbok

13: snygga armbandskedjor




Det är inte någon speciel ordning på listan, de är så svårt att komma på vad man önskar sig men där har ni lite tips iaf, om det är någon som ska köpa julklapp eller födelsedagspresent till mig ;) hoppas mamma och pappa går in och kikar ;)

sundaay

hejhej! helgen har varit hur skön och slapp som hellst! Jag hade myskväll med madde i fredags och sen åkte jag till pappa och sov kvar där, fick hjälpa han lite för han är sjuk...

imorgon är det naturkunskap och svenska sen är vi ledig tisdag och onsdag, hur skönt?!! :D

nu ska jag ta en dusch och sätta på mig min one piece och myysa <3



kan det bli snöö nån gång!!

1 december

Idag är det 1 december!! tänk va tiden går fort. Snart fyller jag år och snart är det jul :D längtar som bara den! måste köpa alla julklappar snart, blir rätt många att köpa iår så lär väl köpa lite då och då ;)

Är det någon som harf sätt julkalendern idag då? tänkte kolla nu kvart i 7. Hoppas det är bra :)
imorgon har vi kundpass i skolan och jag ska färga håret på mormor, kulkul! sen så ska jag på step med maja och sen så ska jag möta upp madde på stan och så ska vi handla godis och åka hem till mig och ha myskväll!! var så länge sen vi hade en riktig bästis kväll. Imorgon blir nog en bra dag!

kram på er ! <3


tjuvarnas jul heter årets julkalender!

when we stand together

hallå där! :D idag i skolan så hade vi yoga, riktigt skönt faktiskt , ska nog börja gå på det tror jag! :) efter det så hade vi ett test i försäljning och service, gick väl ganska bra antar jag :) sen hade vi lektion i salonegn och då fick vi föna volym och permanenta, håller på och tränar för fullt inför halvtidsprovet i januari! efter skolan gick jag och maja på spinning. Känns så jäkla bra i kroppen nu :D

nu blire tacoooos!!!


ta mig tillbaka nu!!!!

RSS 2.0