Myshelg

Den här helgen har varit en riktig myshelg!  i fredags åkte jag och mormor först förbi robban på sjukhuset, sen åkte vi och köpte kinamat och massa gott för att mysa framför tvn :) Sen skjutsade hon hem mig på förmiddan för jag skulle fixa mamma & madde ( hennes kompis) för att dom skulle iväg på ladys night. Så ja sminka mamma och fixa madde i håret. Sen åkte jag till stan och tog en fika med min kära vän madde. Efter det åkte jag hem och då packade jag ihop lite grejer och kicki kom och hämta mig. Så vi hade en riktig myskväll med tacos och en massa filmer och hennes mysiga hund casper! sköön helg! :)





liten casper!

/ stina

Fika med tjejerna

Kom precis hem från en supermysig fika på waynes med Moa & Pernilla. Nu ska jag bara ta de lungt innan jag packar ihop mina saker & åker hem till pappa och firar att han fyller år.

hörs senare!

/ stina

Hantverksorientering

Nu har vi hv och jag och moa har kommit på våran stil som vi ska ha! men kan inte säga vad ;)
Precis ätit en kycklingröra macka, mums!
Skönt o sluta halv 12 idag. då åker jag och fikar med moa :)
puss hej


/ stina

Filmtime!

Nu tänkte jag kura upp mig i soffan och kolla på film! får se vad de blir för nå.

vill bara tacka alla mina underbara vänner för att ni finns! älskar er <3




/ stina

plugg

försöker plugga men det går inte... fastnar vid facebook, bloggen eller msn. varför stänger jag inte bara ner då? haha men nä de vill jag inte. Tänkte plugga hår & kemi för jag missa ju repitionen i måndags och vi har prov nu på måndag :O Nästa vecka har vi 3 prov.

Måndag: Hår & kemi prov.
Tisdag: Matte prov.
Onsdag: HV prov. Fast de är praktiskt men ändå ;) jag & moa måste ju komma på vad vi ska göra och ha på oss. vi ska ju göra en egen stil och göra den på varan, inte det lättaste.  Sen ska vi presentera den för klassen...



Love you sis! <3

klippning

Idag på frisörtekniken fick vi klippa helform!


snygging!








ingen rubrik

igår var jag som sagt i sthlm och blev fotograferad och det gick väl okej. Fast korten blev väl sådär. Efter det så gick jag mamma o sebastian och paulina ner på stan och träffade jennie och fikade med henne och hugo.
Ni får se kort senare :)
NU har vi lunch och innan det hade vi frisörteknik!
/ stina

Modell i stockholm

nu sitter jag här nyduschad och ska snart ta och packa ihop lite saker. Ipoden så jag har någonting att lyssna på på tåget. mm. De ska bli så jäkla kul! men när jag kommer hem så får ni se bilderna jag knäppte.
men nu har inte jag tid att sitta här.  Hör av mig imorgon!

/ stina

Tjejkväll den 8 oktober

den 8e oktober hade vi tjejkväll! Vi hade superkul! :)
ÄLSKAR ER!







moa, du fastna inte på bilden! ;)

Shopping i Stockholm

Igår var jag ju i sthlm :) NU får ni se bilder på det jag har köpt!


Lackleggings på ginatricot! var tvungen att köpa ett par nya eftersom att lacken hade försvunnit på dom andra.


Jensshorts från monki 350 kr


och slutligen skor!!! som jag har letat efter sånna skor! så har jag äntligen hittat ett par!

/ stina

Chai latte på George

Dagen innan vi åkte till sthlm så tog jag och frida en chai latte där på kvällen! Sen åkte vi hem till mig och hade filmkväll! Myspys!



/ stina

Hemma igen!

Kom hem inatt från sthlm! är så jäkla trött nu. Men har haft en helt underbar dag i sthlm med frida. Shoppade inte så jäkla mkt faktiskt :o (förvånad)
Ni får se bilder på det jag har köpt senare. Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska plugga lite hår & kemi, för jag är LEDIG imorn!! Jag ska åka till sthlm på en modellgrej. Ska bli skitkul!

/ stina

stan next!

Nu håller jag på att städa rummet lite och springer runt i huset och letar efter damsugarn, kan inte hitta den -.- de är ju bra när man har bestämmt sig för att städa. Skön dag idag iaf. sluta runt halv 12 och då gick jag Moa & Pernilla på stan en stund & kika lite. Sen va ja tvungen att åka hem för jag skulle ju städa som sagt. Vid halv 5 tar jag bussen till stan för att träffa frida. Vi tänkte gå på ett mysigt fik & gå runt lite i affärer. Fast är inte så sugen att gå runt i en massa affärer nu närFjag ska till stockholm imorn! längtar!
Nä nu ska jag försöka hitta den förbannande dammsugarn!
Frida & jag
/ stina

Min första klippning

Igår så klippte jag min första klippning, först på frisörtekniken så klippte vi topparna på en docka. Sen när jag kom hem klippte jag topparna på min lillesyster paulina. Kul att man äntligen börjar lära sig!
Nu är det äntligen fredag och vi ska ha datakunskap i 3 tim. Fast sen slutar vi för svenskan blev inställd!
wihooo

HAHA, hitta bara en bild på henne på skoldatan ;)

/ stina

Sovmorgon

Gud vad skönt det är med en sovmorgon mitt i veckan, börjar halv 1. Då ska vi få börja lära oss att klippa :D
nu tänkte jag gå ner och få i mig en frukt eller nå för att sedan gå ut och springa en kort sväng. Sen duscha/äta lunch/åka till skolan.
RSS 2.0