Spakväll

Ikväll så blir det spakväll med världens bästa klassisar altså Josefin & Jenny! :) Gud så mysigt, vi ska äta fruktsallad göra smoothie och ha allmänt trevligt som vi alltid har :D Vi ska även bada bubbelbadkar.

Nu ska vi snart ha engelska, men halv 4 slutar vi och då åker vi och handlar lite grejer inför kvällen!

Mitt internet funkar inte hemma just nu därav min dåliga uppdatering....


Snygg Bikini

Nu har jag hittat den perfekta bikinin! , banden är avtagbara. När jag ser den i affären blir den min!  :D



Tänk när man är brun och så har man den här färgen på bikinin. Åhh så snyggt :D

Kort inlägg

Hej hej! Snart börjar svenskan, får väl se vad vi får göra. Idag på förmiddagen så hade vi frisörteknik och då fick vi klippa gradering. Imorn när jag kommer hem så tror jag att jag ska ta en springrunda och städa lite.



Hemkommen efter en powerwalk

Kom nyss hem från en skön powerwalk med pappsen! Imorgon så börjar skolan igen efter 2 veckors praktik.
Blir kul att träffa alla igen :)
Nu ska jag tappa upp lite badvatten och tina upp, så fruktansvärt kallt ute, ushaa!
Har saknat dej stumpisss!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Idag har jag sovit ut, det känns jätte skönt. Vaknade när klockan va halv 10 men sen kom jag på att hon var en timme senare , det var ju inte så specielt kul.
Tänkte ut och springa nu men min förkylning har förvärrats från  springturen igår.... Jag blir ju aldrig frisk! Har varit sjuk sen i december.
Idag ska jag nog bara ta det lungt, gå ut på en powerwalk kanske, o ganska drar ner på stan och kollar lite. Får se vad dagen erbjuder :)

Nytt i Garderoben


Lite nya nagerlack i fina vårfärger och snoddar går alltid åt :)


Linne från Bik Bok - 129 kr


Linne från H&M - 70 kr


Köpte 3 sånna linnen - Ett blått & vitrandigt ( se bild)
                                     Ett becht & vitrandigt
                                     Ett helvitt

Enkelt och snyggt till ett par jeansshorts i sommar!


Blus - Vila 249 kr


Blus från vila - 249 kr


Cubus - 199 kr


Jensshorts Cubus - 199 kr




& slutligen mina älskade kilklackar! Skorett 399 kr. Längtar till sommarn då man kan börja andvända dom.

Ny Springoutfit



Stadium - 899 kr


Tights - 399 kr




Jacka - 599 kr




Hårband - 50 kr


vattenflaska - 49 kr



Nu när jag har rätt kläder kanske det blir lite roligare att springa!! ;)

Solskydd till håret



1. Solskydd som man sprayar i håret före och efter solbad.

2 + 3. After sun body lotion

4. schampo som skyddar mot solen

5. Inpackning som skyddar mot solen

Saturday

Hallå! började dagen med att springa milen sen så var jag på öppet hus på kulturskolan, följde med mamma & Paulina dit. Paulina vill börja på cirkus,teater,blockflöjt & sång. Haha får väl se vad det blir i slutändan. Jag vart ganska sugen att börja på privatsång där, det verkade rätt okej de :) Sen gick vi på stan en stund och kom hem med lite saker, visar i nästa inlägg!
ikväll så kommer Malin hit och då ska vi ha Spa & filmkväll had vi tänkt! Blir mys det.


oj gammal bild! från sista april tror ja?

Nu är det vår

Äntligen är våren här! Längtar som bara den till sommarn nu. Ja har praktik nu och det är jätte skönt, tyvärr är sista dagen imorgon :( Men sen är det barra 3 veckor kvar i skolan - dvs 12 dagar. Sen är det PÅSKLOOV! :D underbart! Sen måste jag bara säga att det är 35 dagar totalt kvar i skolan för mig! :D

Nya Produkter

Idag klippte jag mormor på salongen, det gick bra! :) Sen när jag skulle gå hem så fick jag de här produkterna, för att jag hade jobbat så bra -  Så snällt! :)


Saltvatten spray som ger håret en rufsig och matt struktur. Lätt att tvätta ur. Föna och få mer volym. Spraya i torrt håroch rufsa med fingrara för en riktig beach-look.


Osis Dust it - Matt pulver som ger textur och volym, matt effekt. Man har i det i hårbotten så de blir istället för en toupering. Det sitter i ungefär 24 tim. Så verkligen en bra produkt om man vill ha bra med voulym. Passar långt som kort hår.


Leave in sun protect spray - skyddar mot effekterna av sol,saltvatten och klorerade bad. Går håret mer lättkammat och tillför rikligt med fukt. Håret blir friskt , glänsande och känns mjukt och lent. Perfekt till färgbehandlat hår. Applicera i håret både före & efter solbad.

Mår inte så bra

Just nu så känner jag mig inte så bra, är hängig,ont i magen och lite ont i huvudet också. Kännde på mig att jag skulle bli sjuk nu när vi har praktik.

Åkte till salongen idag iaf för trodde det skulle gå över, men det gjorde det inte. Så jag käka lunch där och åkte sedan hem. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på lite film!


Bild från visningen i tisdags.

On the floor - Jennifer Lopez

Snygga vår och sommar kläder

Dag 3 på praktiken

Idag har jag varit på jätte bra humör , så underbart! Men när jag kom till salongen så fick jag tvätta håret på en tant och det gick bra, fick lite tips och så!

Kl halv 12 kom Frida och då klippte jag topparna på henne och klippte upp det! Vart faktiskt jätte bra :)
Sen gick jag och luncha med Frida & Natta.
Halv 2 kom Emelie och då klippte jag topparna på henne!

Efter praktiken så gick jag och tränade i typ en halv timme, men har kännt mig krasslig jätte länge nu, täpt och ont i halsen så jag har inte tränat på 1 och en halv vecka, så tråkigt att man blev sjuk när man var på topp och tränade mycket.Känns så jobbigt att komma igång igen... Aja, får väl träna för ska nog vara med på vårruset i vår och kanske tjejmilen i stockholm men det får vi se.


Lunch på nian


Natta


Frida

Hårvisning

Nu ska jag upp och fixa mig & äta för halv 8 är det hårvisning! Så då ska man dit och kolla lite. Nice.
Men jag hör av mig när jag är hemma.

Klippning på syster

Jag kom på att jag glömde visa bilderna från när jag klippte Paulina, men det var säkert över en månad sen men ändå ;) Bättre sent en aldrig!
Före
Före
Före
under tiden
Efter :)
Va tycker ni om resultatet? :)

Dag 2 på praktiken

Idag började jag halv 10 och då fick jag prova på att permanenta lite, de va roligt med svårt. Det är svårare en vad man tror, man måste vara så noga. Så noga har jag aldrig trott att man måste vara, men annars blir lockarna fel.
Sen runt 2 tiden så kom emma och då klippte jag topparna och klippte upp det på henne, o så fick man lite tips och lite hjälp av dom på salongen så nu vet jag hur man gör, hihi :D Ne men det blir så mkt roligare när man vet hur man gör.
När jag kom hem så åt jag lite mellis och gick ut med hunden rufus, o nu sitter jag här.
Rufus

Fotografering

Idag så blev jag och Emelie fotograferad, jag har bara fått några redigerade bilder från emelie men ska få alla sen. Men det här är dom jag fick!

Dom ska bli till ett skivomslag så vi får leta efter den bästa bilden!









Lägger upp fler bilder när jag får dom :)

Dag 1 på praktiken

Idag har jag haft min första praktikdag, kändes jätte bra! Ser verkligen fram emot att få komm dit imorgon igen! Imorgon när jag kommer dit så ska jag få hjälpa till att permanenta en kund! spännande.

Juste glömde berätta att jag är korthårig, eller kort och kort. Klippte av nästan 2 dm, så har håret ner till bröstet typ, blekte några folie slinger också. Känns nice med en liten uppfräschning!

Har inte direkt några bra bilder på håret än men det kommer!


Bild från thailand. Nee nu vill jag utomlands nån gåång!! :D

Praktik imorgon

Imorgon så ska jag på praktik och som även är dom komande 2 veckorna! Skönt att ta en paus från skolan ett tag. Imorgon kl 10 ska jag vara på salongen. Får väl se vad man får göra då. Skulle ju vara jäkligt skönt att få håret slingat och klippt under dom här två veckorna ;)

Efter praktiken ska jag och Emelie Gustafsson bli fotad av Amanda Heikki på borgis. Hoppas det blir fina bilder! :)


Bild från när jag & Frida var i Sthlm förra året :)

Nytt projekt

Jag & Emelie håller på med ett nytt projekt , vi kommer inte avslöja för mycket än men det handlar om sången och vi är berädd att satsa hårt på det här!  På tisdag ska vi iaf bli fotade ;)



Rolling in the deep




Love this song! fast börjar bli lite söndertjatad nu ;)

Black Swan

Igår var jag på bio med Frida & då vart det nå fel med bokningen så vi såg Black Swan istället. Den var faktiskt bra fast ändå rätt läskig tycker jag!




kinamat


Friterad banan till efterrätt!


Min söta vän Frida!

Dagens Outfit


Linne - Bubbelroom

Kavaj - H&M

Leggings - Ginatricot

Grekland here I come

Igår bokade jag och pappa en resa till Grekland och åhh va glad jag blev!! :D Vi ska till skiathos och det är en av öarna som dom spelade in Mamma Mia filmen, så det ska bli så häftigt att kolla på alla inspelningsplatser.

Vi åker den 6e Juni så jag får ta ledigt några dagar så jag blir inte med på skolavslutningen men det är ändå inte så specielt! ;)

Jag räknade hur många dagar det är kvar till juni och det är typ 80 dagar :/ men om man säger att det är typ 2 och en halv månad så är det inte så lång tid ändå :D

Så här ser det ut på ön där vi ska bo....











Love and other drugs

Nu ska jag fixa mig och gå till bussen för Frida & jag ska gå på bio och se "Love and other drugs". Hoppas den är bra! Efter det ska vi äta på Österns Pärla, 3 små rätter blir det dåå! :D mums!

toning på emma

Igår tonade jag håret på Emma!


Innan.




Under tiden.




Efter!


Efter!

Vårkänsla

Idag gick jag en powerwalk, tog med hunden också. Kan säga att det var hur skönt som hellst. Nu känns det att våren börjar komma, underbart!



friday

Vaknade nyss och ska bara fixa mig klart sedan åka bussen till pappa. Vi ska gå in på resebyrån och kolla på resor!!! :D wihooo!

Sen så ska jag åka till köpis och möta upp emma och så ska jag hjälpa henne att välja ut en hårfärg till hennes hår.  Sen åker vi hem till mig och då ska jag färga och klippa upp håret på henne!
jag kan visa resultatet sen! Hör av mig senare.


Grattis Josefin!

Nu tänkte jag blogga igen! Har haft lite mkt och tänka på på sista tiden. Men nu är jag igång igen! En kompis ska fixa en ny blogg design till mig så då kommer det bli lite roligare o blogga igen.

Idag vaknade jag runt 9 och vid halv 11 så åkte jag till stan och mötte upp Josse & Jenny och sen åkte bi till american take away och åt oss mätta på pizza & tacos. Mumsigt!

Nu ska vi ha engelska i 3 tim sen så är det helg! skööönt

Idag fyller min älskade josefin 17 år! Gratttissss

RSS 2.0