Bilder från visningen

I onsdags var jag på hårvisning med några från klassen, var jätte kul och väldigt inspererande att se! :) Det var goldwell som hade visningen. Här kommer lite bilder som jag knäppte :)


gamla bilder

Hejsan! här kommer en liten bildbomb på gamla bilder, vissa är äldre än andra :)
gud vad tiden går fort....





hhaha jag och amanda i 8an tror jag att det var..




jag och amanda


jag och madde


Frida o jag




johanna jag och amanda, midsommarminnen <3




josse & jenny första eller andra dagen på frisör, gullisar


nhung & jag i 7an tror ja?


Firade maddes 16 års dag förra året :)


hahahahha jag och amanda i 7an, va små vi var ;)


jag och nhung på lekerol i 7an eller 8an :)


haha jag o frida i turkiet, när vi kom dit så skulle vi knäppa en bild och se hur vit vi var så vi kunde jämföra. Där gick jag i 6an & frida i 7an :)


jag i paris , hade precis slutat 6an där med :)


skolavslutningen i 6an :) shit va fort tiden går...


turkiet där med ;)


Där tog bildbomben slut!!

Visning ikväll!

Heej allihopa! Nu har det äntligen kommit ut en blogg.se app!! så nu kommer det troligen bli lite mer uppdatering.
Idag är jag ledig och jag har bara legat och kollat på en massa filmer hela dagen, väldigt skönt att ta de lugnt ibland. Ikväll ska jag på hårvisning med min fina vän Maja, goldwell har visning så det blir nog jätte kul!


En fiskbensfläta som jag gjorde igår  :)

09:58

Hejhej! Nu har jag precis ätit frukost och ska gå upp och fixa mig nu innan jag ska ta mig till skolan, älskaa sovmorgon! Efter skolan så åker jag direkt till helges och sjunger och sedan till pappa , för ska klippa han och slinga + klippa hans kompis. Så idag kommer det vara fullt upp ;)  Nu har jag inte tid att skriva mer.

Hör av mig senare, ha en fin dag allihopa!


hahah snygg bild på mig o josse!

klippningar






mondaaay

Hallå allihopa! har precis kommit hem, skönt! Vi hade tal idag och det känns grymt skönt att det är klart nu :) Ska ta något gott att äta nu och sen sätta på sig träningskläderna och åka på Gympa pass med maja, är grymt taggad! När jag kommer hem sen är det idol & hollywoodfruar!! Min kväll är räddad :D
GIRLS!

Vinnaren är...

Nu har jag dragit vinnaren av ett presentkort på 200 kr hos paxlux.se Kul att  det var så många som var med. 
 Den lycklige vinnaren som får välja ut en väggdekor för 200 kr  är Josefine Augustsson! Grattis till dig!!

Ni andra som inte vann får gärna vara med i min näst kommande tävling!

myskväll!

Hejhej! kom nyss hem från sanna! har haft en kanonkväll hos henne. Började med att klippa henne, hoppas att hon blev nöjd! :) Sen så gick vi visare till godistajm och köpte en fet godispåse, sen blev det tacos och godis framför en prinsessans dagbok, en riktig myskväll! :)

fridaaay again

Hejhej! sitter vid datan nu och bara slappar ett tag, otroligt sköönt! Idag efter skolan gick jag och maja på step på friskis, shiit va jag älskar det. Är så otroligt kul och jobbigt, lööveit! Efter det så mötte jag upp madde på stan och vså gick vi runt och kikade lite, myspys!

Nu ska jag packa ihop en liten väska också för ska sova hos sanna inatt, får se vad vi hittar på för kul:)

hörs!


hahah

trött i rösten!

Nu är jag helt slut i rösten, pjuuu har sjungit från kl fem.. Åkte ju på sångträning kl 5 och efter den så åkte jag hem och träna tills nu, men det ger resultat också! :) Nu ska jag krypa ner i badet och ta det lungt och kanske slå på en bra film senare innan man ska sova.
Imorgon ska vi ena halvan av klassen stå och rulla permanent och dom andra ha kundpass och jag är i den gruppen som ska rulla permanent! yeeey va roligt...  Men vi slutar halv 12 imorn så det är skönt! Då ska jag och maja på step igen, är riktigt taggad!


heheh gammal bild.. :)

11:57

hejhej! sitter i skolan nu och har lunchrast, börjar halv om ni ville veta det ;) Efter skolan så ska jag åka direkt till helges på sångträning, får hoppas det går bra! Har inte så mycket mer och berätta just nu haha men slänger in ett inlägg ikväll!


hahah gammal bild på oss, från augusti 2010 tror jag!

sång

Var på sångträning igår och då letade vi lite låtar som jag skulle kunna tänka mig och sjunga, deras förslag var dessa två låtar. De tyckte att jag skulle våga på mig en svårare låt så jag skulle få en liten utmaning..

så frågan är, vilken utan dessa låtar ska jag spela in? "Who you are " är väldigt svår men dom trodde att jag skulle klara av den. Eller ska jag köra på det säkra kortet och sjunga "set fire to the rain" med adele?


Who you are - Jessie J



Set fire to the rain - Adele

väggord från paxlux.se

Jag fick hem ett väggord från paxlux.se för ett tag sen. Nu äntligen tog jag mig tid i att sätta upp det på mitt rum. Jag tycker om det jätte mycket! Tänk att ett väggord kan göra en sån stor skillnad på en vägg, det blir mycket mer liv i rummet. Det var även lätt att sätta upp det och det är ett stort plus!

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort hos paxlux.se i min pågående tävling som avslutas i sluten på den här veckan!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

tränat

Hejhej! kom nyss hem från stan och nu har jag precis käkat. Var på spinning med Olivia idag, de va sjuukt jobbigt! men nu känns det jävligt skönt! :) Ska väl snart sätta igång och göra svenska uppgiften så den blir klar nån gång! Ikväll kör jag även på en lång powerwalk! nu jäklar ligger jag i!
<3

sångträning

Nu ska jag strax åka iväg på sångträning, det ska bli hur kul som helst! När jag kommer hem så blir det idol, om jag inte missar det.
Måste åka nu, hörs sen!

Godmorgon

Godmorgon alla fina läsare! Idag är det tisdag och vi har sovmorgon, eller dom som har engelska b går i skolan nu.
Idag har vi frisörteknik som börjar halv 1 och håller på till halv 4.

Åker hem sen för ska iväg och sjunga på helges kl 7, de var ett tag sen nu så det ska bli kul oh åka dit :)



Bild från grekland.. Längtaar tillbaka till sommarn , allt var så perfekt!

funny pics


emma jag och sebbe


emma o jag




hahaaha


emma,krille, jag o sebbe







malin o jag






Paulina och Tuula

muffins

Hejhej! Tog en liten paus från bloggen igår, orkade inte! Igår så var jag hos farmor och farfar med släkten och åt piroger för dom hade bröllopsdag, mys! efter det så var jag och min farbrors tjej ute och gick en riktig långprommis, vi gick i 1,5 timme, men det var skönt att gå och bara prata ur sig :)

Idag så har dagen verkligen varit seg.. blir så less när det regnar! menmen går inte att göra så mkt åt. Efter skolan
så åkte jag och gymma en sväng och när jag kom hem så hade mamma bakat muffins. Det gjorde min dag!



Godmorgon

Godmorgon! Ska snart dra iväg på en springtur, otroligt skönt! Igår så kom emma hit och så hade vi myskväll med chips,ostbollar,äppelpaj,chocklad. Så måste verkligen ut och förbränna en del känner jag, haha ;)
Haha, snygg vi är!

Fridaaaay

Hejhej! Idag hade jag mitt första kundpass, gud vad nervös jag var först. Men det gick bra ändå :) Efter det så åkte jag och maja till stan för att gå på step, det var sjukt kul men jätte svår korigrafi tyckte jag, vissa saker var lättare och vissa svårare. Det var riktig pepp musik så jag kände knappt att det var jobbigt, svetten bara rann!

Nu har jag legat hemma o degat och kollat på film och bara slappat, snart kommer emma och då blir det tacoos!!

Här är prislistan som vi har i våran salong, om det är någon som undrar! :)
Snodde bilden från Olivias blogg, hoppas det var okej :)


16:45

Köpte ett pannband på H&M igår men är lite osäker på färgen, vet inte om jag ska byta den till en svart? För den här färgen är lite svårmatchad..  Rösta gärna nedanför vad du tycker! :)

Bloggextra.se

Dagen

Hejhej! Idag har vi haft permanent teori på förmiddan, vi skulle göra 50 frågor på en timme... Gick ju inte så bra direkt, jag och josse han knappt till hälften ;) Sen så var det lunch och efter det fick vi permanenta, gick ändå helt okej jämfört med hur det bruka gå.. Sen när vi skulle gå till bussen efter vi hade slutat så springer vi till bussen i regnet med ett paraply i handen men sen när vi kommer dit så stänger dom dörrarna för att man inte får plats, kul!
Nu är jag hemma ialla fall och tänkte ut och gå men känns inte så lockande i det här vädret , så får se! Känns lite mer lockande att slå på en bra film.
Imorgon är det fredag, väldigt skönt! Men jag har mitt första kundpass då så är lite pirrig, hhihi men får hoppas det går bra.
Jag och josse klippte oss idag! Va tycks? ;)

New shoes

Köpte ett par nya höst/vinterskor idag. Dom kommer från Dinsko!

Köpa gymkort

Vaknade nyss och ska snart ta och äta lite frukost. Ledig dag idag och jag ska åka in till stan och köpa gymkort/gympa kort, det ska bli nice att komma in i träningen igen. Förra året så utnyttjade jag det kortet inte så mycket men det här året ska det TRÄNAS!!

Bästa brorsan!

mysig kväll

Hejhej! var ute och gick idag med pappa och sedan så åkte vi vidare till köpis en sväng. Nu har jag ätit kinamat och tittat på idol, myys!
Tänkte bada bubbelbad ikv och tända ljus och ha ansiktsmask, ibland måste man lyxa till det. Imorn är vi ju ledig somsagt.. Älskart!
Ha en fin kväll och glöm inte att anmäla er till tävlingen HÄR!
Älskade vän! Love <3

10:03

Hejhej! idag hade vi sovmorgon, sov till 9 det var supersköönt!  Nu hade jag lite tid över , min buss går strax innan 11. Idag har vi frisörteori tror jag? och sen slutar vi halv 4. Efter det ska jag ut och gå och gå på köpis med pappa, mysigt! och imorn är vi leeeediiiig!! :D gaah älskar vårt schema!

Right now

Klippning på sebbe

 Sitter framför idol nu och efter det blir det Hollywoodfruar, skön kväll! Imorn börjar vi halv 1 så då får man sovmorgon, underbart!

Idag så klippte jag först topparna på paulina och efter det klippte jag sebbe! Fick ingen bild på paulina men här nedan ser ni resultatet av sebbes klippning!





Han är supernöjd så då är jag nöjd! Vad tycker ni? :)

Malin & jag

Nu är jag hemma från skolan, slutade halv 12 idag för svenska lektionen blev inställd! Snart ska jag slå på en bra film. Just nu roar jag mig med att kolla på alla fina kort jag och malin knäppte i lördags, finfint!
Haha vi är väl för roliga, Älskar dej gumman! <3

JOSEFIN HÄÄÄR

Tjena bitches, josefin här!

Stina ville att jag skulle gästblogga så jag gör väl det! Vi har naturkunskap och ni kan ju räkna ut själv hur det går för mig och bitchen, jäävligt bra, fattar typ everything om djur, jord & sånt. Idag kanske vi slutar halv 12 istället för halv 4 vilket är great, visst? :)
Ville säga också att jag älskar min stina mest av allt, hon är så go & glad, kexchoklad, hihi <3 <3 <3
Men dock blir hon ganska bitchig ibland, men det står vi alla ut med, eller?
Iallafall ska jag fortsätta lyssna när stina skryter att hon pratat med Danny i telefon, (töönt stina) hihi..


Gammal bild på oss!

PUSSS BITCHES!

Födelsedagsfirande!

Hejhej! igår var jag på tjejkväll hos madde, vi hade det sjukt kul! tack för en trevlig kväll världens bästa madde och alla andra :*
Förrätt!
Söta tjejor :)
sötnos<3
vilka snyggingar!
snyggo
finast!

Tjejkväll

hejhej! nu har jag och malin precis fixat oss och ska snart ta bussen till madde som fyller 17 år idag! GRATTIS SÖTNOS!
Hon ska ha tjejmiddag och så ska vi basta och mysa och ha det jätte trevligt! :)
Så här ser vi ut just nu, hihi sötnos!

Fredag

Hej! fredag & helg , awesome! Nu ska jag plugga och städa rummet för ikväll kommer sanna hit och sover kvar, får väl se vad vi hittar på för skoj! :)

Min helg ser ut så här hitills:

Lördag: Bästis fyller 17 år , så då är det tjejkväll hos henne, myspys!
Söndag: Plugg och träning.


Glöm inte att tävla!

Glöm inte att vara med och tävla, tävlingen avslutas nästa vecka någon gång! :)

Vinn presentkort på 200 kr från paxlux.se (väggord och väggdekorer)

TÄVLA HÄR



8e september

Hejhej! idag hade vi färgteori och så fick vi göra en valfri uppsättning! :) och sen så har vi haft tacomys hemma idag. Imorgon är det fredag och då slutar vi halv 12 och då ska jag gå på stan och leta på en present till madde som fyller 17 år på lördag.



Min uppsättning.




tacomys

skön dag

Idag är jag ledig så var jätte skönt att sova ut imorse! Idag har jag skrivit på mitt tal som vi ska redovisa på måndag, så nu är det bara att träna så att man kan det nästan utantill...

Nu ska jag slå på en bra film och göra en smoothie och kura upp mig i soffan. Det känns som en sån dag i dag, regnigt och burrigt, känns som att hösten närmar sig.




saknar somartiderna...

Frisörteknik C

Hejhej! idag har vi haft frisörteknik c , kameran följde med idag så en hel del bilder blev det! Snart så kommer pappa och då ska vi ut och gå och sen så följer jag med han hem och då ska vi göra pizza! Imorgon är jag ledig så då kan jag vara hemma hos pappa och kolla på film, skönt!
bilder från dagen...
Först så blekte vi 4 slingor.
lika på andra sidan.
på rasten hjälpte vi till och plockade upp lite nya produkter:)
rödpigmentering
vi hade två olika: 6/34 & 5/55
6/34 är varm (röd)
5/55 är kall (magogny)
Sedan färgade vi med två olika färger:
7/4 - mellanblond + röd
7/1 - Mellanblond + ask
gjorde även en inbakad fläta i väntan på att färgen skulle verka klart.

sovmorgon

Vaknade nyss och ska snart gå och äta frukost och sen fixa mig och dra iväg till skolan. Börjar halv 1 och slutar halv 4. Efter skolan så ska jag på helges och sjunga, ska vara där halv 6 men ska ringa och kolla om jag får en tidigare tid så jag kan åka direkt dit efter skolan.
ha en bra dag! :)
Ni får se en dålig outfit bild från i lördags! (hade solen rätt i ögonen haha)
kavaj: H&M
Linne: Bubbleroom
shorts: H&M
iphoneväska: Kappahl

5 september

Hejsan! nu är jag hemma och ska bara slappa och ta det lugnt ikv, vi börjar halv 1 imorn så det känns jävligt skönt med sovmorgon! :)
ikväll kommer jag sitta vid tvn från kl 8 till 10. Först är det idol kl 8 och direkt efter är det hollywoodfruar. haha onödigt inlägg men har inte så mycket mer att säga just nu ;)
Nemo :)

skogen

På naturkunskapen så fick vi gå ut i skogen och leta efter olika växter och djur. Nu har vi lunch och halv 1 börjar svenskan, yeeey.

seeya!






hahaha ushh..

Idol

Nu börjar äntligen idol igen! Nu blir det kura upp sig i soffan med nått gott att äta och börja ladda om för en skolvecka igen. Ny vecka, nya tag! Imorgon är det svenska och naturkunskap som står på schemat, inte den bästa dagen kanske men men.. Juste vi skulle ut i skogen på naturkunskapen, det blir roligt med en frisörklass! ;)
Ha en fin kväll! :)
Nya idol juryn, hoppas att dom är bra!

Mysig söndag

Hejsan! nu är jag hemma igen efter god mat och fika. Först så åt vi lunch på Dragon gate och sedan så åkte vi vidare hem till mormor och morfar och då bjöd dom på gofika.

sötnos!

Hej alla fina!

Hej allihopa! allt bra? kom nyss hem från en härlig powerwalk, älskar känslan efteråt när man har rört på sig. Man känner sig så duktig! eller hur?

Igår var ju jag på bio med maja och såg filmen "jag saknar dej" den var jätte bra, men jag grina inte så mycket som jag trodde. Men på ett ställe i filmen så skratta jag så mycket så att tårarna spruta åt alla håll, haha. Ne men det var en jäte bra film! :)
Nu ska jag gå upp och fixa mig för hela släckten ska gå och äta på dragon gate för mormor & morfar firar 40 år i bröllopsdag, det blir riktigt mysigt det!
Ha en fin söndag alla fina! <3
bild från stockholm!

bio med maja

Ska snart ta bussen in till stan för ska ta en fika med maja och sen så ska vi se filmen jag saknar dej på bio! gaah va jag har längtat efter att se den filmen! Men har hört att den är grymt sorglig så får väl ta vattenfast mascara haha!

Är det någon som har sätt den? :)

Ny Tävling!




FÖR ATT TÄVLA:

1. Kommentera inlägget att du är med.

2. För er som inte har mig på bloglovin och har gillat min blogg på facebook gör det!

Lägg till mig på bloglovin HÄR
Gilla min blogg på facebook HÄR

För er som har gjort det kan skriva något gulligt i loggen på min fanpage eller skriva om tävlingen på sin blogg och tipsa andra att vara med och tävla! :)

Lycka till!

jag drar vinnaren när tillräckligt många är med!

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Egen hårvård

Igår hade vi egen hårvård och då färgade jag håret röd brunt, vet inte om jag ångrar mig lite kanske... Menmen man måste ju göra förändringar lite då och då. Josefin gjorde bruna slingor men hon blev inte så nöjd, jobbigt :/
Bilder från hårvården
Mitt hår :(
Gjorde en förpigmentering på josse , snygging! ;)
Resultatet

Fredag

Idag har vi haft Färgteori i 2 och en halvtimme så det var rätt segt men det kändes som att man lärde sig mycket!
Efter vi hade slutat kl halv 12 så tog jag bussen till stan och åt lunch med pappa på Bienvenidos och åt buffe' där, skitgott! :D
Nu kommer mormor snart och hämtar mig för jag ska sova kvar där inatt, mysigt!
haha denna buss åkte förbi när vi stod och väntade på bussen idag, hade gärnat hoppat på den bussen och åkt vidare till San Francisco! :)
Maaaat!

powerwalk

Drar ut på en powerwalk och rensar tankarna lite med Matilda, har inte haft någon bra dag i dag så det blir nog bra om jag får komma ut och få lite luft och lite pratsällskap :)
Håll utkik för ikväll eller imorn så kommer det upp en tävling på bloggen igen! :)
Matilda och jag i lördags ;)

skolan

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja, vi ska ha färgteori. På eftermiddagen så ska vi ha egen hårvård och då ska jag bli brunett igen! Jag har med mig kameran så ni får se en hel del bilder senare!
Nu börjar vi..


RSS 2.0