Tandläkan

Halloj! Idag har jag varit hos tandläkarn och tog bort mitt tandsmycke som jag har haft i över 5 år nu. Sen var vi och handlade Tacosgrejer till ikv! muns! :) Nu sitter jag och försöker slutföra mitt arbete om "konditor" men det går ju inte. Vet inte riktigt hur jag ska skriva...
Imorn har vi redovisning om det och jag känner på mig att det kommer gå dåligt för mig. Men aja. Efter skolan åker jag och Moa kanske och fixar ögonbryna på stan sedan till sandviken och går på det nya Waynes , ska bli så kul och se hur det ser ut, men jag antar att det ser ut som alla andra waynes.
Sen åker jag på Tjejkväll på gina och hoppas på att hitta något fynd! :) Det är väl så morgondagen kommer se ut. Måste fortsätta nu så jag blir klar. Hej så länge!




waynes

Frisörteknik

Kom nyss till skolan och ska snart gå ner till salongen för ska ha frisörteknik , hoppas bara vi inte ska ha permanent igen för det gick ju inte så bra sist ;)

Trött

Igår jobbade jag i Uppsala och kom hem typ 12.  Ganska slitit och jobba från halv 9 till halv 10 på kvällen. Men det är jobb iaf och ganska roligt.Så är verkligen supertrött idag, ska plugga lite snart och sen bara slappa så jag orkar med morgondagen. Ikväll är det Hollywoodfruar kl 21:00 får bara inte missas!

vem är er favorit?

Tjejkväll på Ginatricot

Nu på onsdag är det 1 December och även tjejkväll på ginatricot. 20 % på allt!
Be there! :)

Guldfynd by Kenza

Har blivit helt såld i dom här ringarna. Måste bara ha dom. Står väldigt högt upp på min önskelisa :)


                                                             VILL HA ! VILL HA! VILL HA!

Nyår

Vad har alla tänkt att göra på nyår? jag vill hitta på något riktigt kul men vet inte vad! Nån som kan tänka sig att hitta på nått med mig? :D

filmtime & new shoes



Igår hade jag det supermysigt med madde. Vi kollade på "säg att du älskar mig" och åt hur mycket chips och godis som hellst. Efter jag hade vaknat hos henne så åkte jag iväg och träna en liten sväng och åkte därefter hem och då åkte jag och familjen till köpis och åt på donken och jag hittade ett par varmfodrade vinterskor! jag har ju letat hur länge som hellst

 .
Supersnygga tycker jag i allafall. Vad tycker ni? :)
Skohuset - 899 kr

Fredag

Gud vad skönt det ska bli med helg nu! skulle igentligen gå på spinning efter skolan med pappa men de va för mkt snöoväder för att han ska kunna åka hit.. så då blev det inge träning ;) ganska skönt ändå. Så efter skolan ska jag på stan med Moa och köpa godis på Godistajm sen går jag och möter upp Madde. Vi ska ha en Supermysig kväll hos henne. Har inte varit hos henne se typ 4an eller 5an tror jag?! haha, Då hade vi lika solbrillor och lika kläder. Haha va gullig vi va.
Ikv ska vi ha filmkväll och äta en massa godsaker ;)


Julshopping

Igår var jag och moa och julshoppade somsagt, Hittade lite julklappar iaf :)


Men jag tycker du är söt jag <3



KOTLETTRAD!

Snöoväder...

Engelska

Sitter och har engelska nu och skriver "a letter to the editor". Sen är det lunch och sedan frisörteknik. Hoppas vi får hålla på med färg igen! Efter skolan händer inte så mycket.
Jag känner att jag har väldigt mycket att skriva om...;)

Studiedag

Vaknade för en stund sedan och ska gå ner och äta frukost strax. Om nå timme sticker jag och Moa och Julhandlar på lite olika ställen i gävle. Idag blir det inte så mycket skrivet för jag har roligare saker för mig ;)
Berättar mer när jag kommer hem, hejdåå


Ledig imorn

Gud vad jag älskar studiedagar mitt i veckan. Imorn ska jag och Moa handla julklappar och åka till IKEA och äta kottlettrad med pommes och gå och fika. Va mysigt vi kommer ha :D
Men nu ska jag slå på en bra film och bara mysa tills jag somnar. Godnatt alla söta.


pusshej

Låttips

Till jul tänkte jag spela in en skiva i studion så har man lite julklappar till släkten haha :D Men jag behöver låttips!

Sotade Ögon

Du behöver:

1.
Concealer
2.
Puder
3. Svart kajal
4. Svart ögonskugga
5. Grå ögonskugga
6. Svart mascara
7. Tops
8. Pensel


Steg 1.  Lägg en jämn och bra bas över hela ögat. Dölj mörka ringar under ögonen med en concealer. En rödaktig ton ska det vara på concealen för det täcker mörka partier. Borstal med löspuder över hela ögat.


Steg 2. Lägg svart kajal längs hela övre fransraden. Strecket ska vara tjock och använd gärna en mjuk pensel, då det är lättare att sudda. Se också till att pennan är ordentligt vässad. Använd en pensel och sudda försiktigt längs fransraden. 



 3. Nu är det dax att börja lägga ögonskuggan. Lägg en svart ögonskugga på ögonlockets rörliga del och sudda mot globlinjen. Använd fingertoppen och sudda alla kanter ordentligt. Detta gö så att sotningen jämn och snygg.



Steg 4. Lägg en ljusare grå skugga oavnför den mörka skuggan på ögonlocket. Sudda även här ordentligt.

                                                                                                               
Steg 5. Lägg nu den mörka skuggan längs nedre fransraden, ta lite i taget, Sudda kanterna med bommulstops eller fingrarna.

Steg 6. Nu är det dags för kajal på insidan av nedre fransraden, alltså närmast ögat.Ta ganska mycket, Det ska bli riktigt svart. Se till att pennan är vässad.

Steg 7. Avsluta med två lager svart mascara, både på övre och undre fransraden.





KLART!


Pluggmys

Efter skolan gick jag, Moa och Josephine  till fiket bredvid Ginatricot haha kommer inte ihåg vad det heter. Vi tänkte sätta oss åh plugga. Moa gick vid 5 typ för hon skulle på Hocky, då fortsatte jag och Josse. Men blev inte så mycket gjort direkt men det var sjukt mysigt och sitta där :)






Pusspuss

Model house i sthlm

För några veckor sedan så var jag och mina syskon på model house. Men har inte lagt ut några bilder på de, men ni får se bilderna som knäpptes med min kamera nu, sen kan jag visa dom riktiga bilderna nån annan gång :)


Väntar på att vi ska bli sminkade.


Sebbe


Paulina


Jag HAHA!







det var lite bilder. NU börjar matten!

Frisörteknik

Idag så fick vi lära oss att aplisera färg i hår, då fick vi använda balsam. Har inga bilder på det just nu för hade inget minneskort i kameran då, för det satt kvar i datorn. Så då knäppte jag kort på det inbyggda minnnet och nu vet jag inte hur jag får in det på datorn. 

skolan

Sitter helt ensam i klassrummet för ingen har kommit, sen ska jag gå ner och ha frisörteknik i salongen. Får se vad vi får göra idag. Har med mig kameran så visar kort senare. På eftermiddagen så har vi matte i 3 tim. Sen ska jag och Josephine ta en pluggfika. Skönt och få lite gjort för vi har ju Studiedag imorn. Wihooo.
Ska ta och gå ner till salongen nu men vi hörs senare :)


Gammal bild från frisörlektionen, var typ andra lektionen eller nått. och då fick vi lära oss att göra twinnar ;)

Kommentera mera

Ni har blivit dåliga på att komentera. Slutar ni kommentera så slutar jag blogga. Så upp till er nu ;)
haha nejdå, tkr de är kul och blogga, men det blir mkt roligare att blogga om jag har nån fin kommentar att läsa :D
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en bra film.
pusshej

JAG VILL HA



I want, I want, I want!

JULKLAPPSTIPS!


Nu vill jag att ni bombar mig med förslag vad jag kan köpa till:
1. Mamma
2. Pappa
3. Småsyskon ( kille 10 år, Tjej 9 år)
4. Mormor & morfar
5. Kompisar












Jag behöver verkligen din kommentar!

Biblioteket

Idag så gick jag och Josephine och Jenny på Bibblan och skulle leta efter böcker om våra yrken, ja har konditor.
Men så var vi så dum och gick upp för alla trapporna, va säker 7 trappor. För vi hittade inte in i själva biblioteket, sen upptäckte vi att det var fel och gick ner igen ;) hahah. Sen märkte vi att det var bara att gå rakt in där alla böcker fanns haha. Sen fråga vi om böckerna men dom sa att de inte finns -.- fy fan va irriterad ja blev då.
Sen skulle ja hämta ut min telefon som har varit på lagning, och så sa dom till varan " vilket nr?" fast jag trodde att det var till mig så jag ba. 076...   hur fan kunde ja veta att det var nr på hyllan där telefonen låg -.-



Saknar sommaren <3

HAHAHAHAHA!





HAHAHA JAG OCH MOA SITTER OCH SKRATTAR IHJÄL OSS!!!!

hejhej materialkunskap

Nu har vi materialkunskap och pratar om primära och sekundära färger. Fick ligga i vilorummet på rasten för kände att ja höll på att svimma. Men nu är det lite bättre :) Tänkte att jag skulle gymma efter skolan men vet inte om jag orkar efter det här. Men vi får se.

Här är det en färgstjärna , haha :D


Godnatt

Nu ska jag sova för imorn är det en ny vecka. Godnatt :)


LOVE YOU MOA BIATCH!

Fika med Frida

Kom precis hem från stan. Tog en fika med Frida där. Vi fika på George  och gick och kika lite i affärerna. Skönt och snacka lite skit ;) haha , Sen när ja kom hem så satt alla och fika, så då blev de ännu mer fika. Haha är man sugen så är man! Nu tänkte jag snart sätta igång och plugga lite, tror de inte blir så mycket plugg men ändå.

Stan next!

Tog en lång sovmorgon idag, vilken var jätte skönt. Det som står på mitt schema idag är att, Träna, Träffa frida på stan , och plugga...
Igår så hitta jag ett jätte bra program på datan. Jag kan ladda ner musik från spotify och ta bort rösten på låtarna så det blir karaoke. Så nu kan jag spela in massa låtar! :)
Det är en låt som länge har velat sjunga. For a friend - Sarah Dawn Finer. Nu kan jag göra de!
Den här låten är till alla mina underbara vänner som jag älskar mest i världen!

Presenter från idag






De här va det ja fick idag av min underbara släkt :)
presentkort,mascara,värmeskydd och fler hårprodukter. Ja ni ser ju på bilden (:

Nyårsklänning

Min kära vän Moa har börjat kolla på Nyårsklänning nu och då börja jag fundera på vad jag ska ha för klänning i år :) men finns ju så mycket att välja emellan, de finns ju bara typ svarta klänningar, iaf dom snygga. Ja vill ha en med paljetter på eller nått. Men här är några som jag hitta på datan och tyckte va snygga :)
Vilka tyckte ni var snygga? Finns det någon som man kan ha på sig på nyår? :)

Dagens Musik

Ozzy Osbourne, Rihanna mm ;)

Tacos och en massa gott!

Snart plingar det på dörren och alla gäster kommer och som tur är maten förberädd!






Mums!

Släktkalas på G

Halloj! Nyss käka frukost och ska duscha och klä på mig nu. Kl 14:00 så kommer hela tjocka sjäkten och ska fira min 16 års dag. Fast ja fyller i december men har fullt upp med jobb alla helger fram till jul så  bättre för tidigt än aldrig! Men ska bli superkul att ha en tidig födelsedag ;)hihi Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva nu måste jag hjälpa till och städa och laga tacos! Får se om ja hinner slänga in nått inlägg innan alla kommer.
see ya

Bild från öppet hus i torsdags! De blev verkligen superlyckat. Har nog inte skrattat så mycket på länge..

Loveu girls! :*

Idol


Kvällens Idol bestod av Olle, Waise,Minnah,Linnea & Jay. Waise åkte ut ikv..
fast ja tyckte att Olle skulle åka, han sjöng inte bra idag och inte förra veckan heller.
Fast Minnah & Jay är bäst. Ja hoppas det står mellan dom i finalen!!

Vem tycker ni ska vinna idol? :)

Harry Potter & Dödsrelikerna

Trodde faktiskt att filmen inte skulle vara så bra. Men det var den. Den var ganska läskig, haha! ;) man får liksom följa dom när de letar efter vouldermårts olika själar som han gömde på olika ställen. De fattde inte ja förns efter filmen.. Haha!



Men jag rekomenderar filmen! Värd att se :)

Trött tjej efter ett spinningspass & en hel vecka i skolan

Kom precis hem från ett jobbigt spinningspass, men nu känns det hur skönt som hellst i kroppen :) älskar känslan efter man har träna.
Nu är det äntligen fredag och snart kommer Emmas familj och ska äta mat med oss, sen så åker jag och Thea och kolla på Harry Potter på bio, jag vet inte vad den heter haha ;) jag är inte så intresserad av harry potter jag tyckte bara om dom tre första typ. Sen tycker jag det blir för mycket.
Men aja, Jag är snäll och följer med iaf :)
Imorgon är det släktkalas för mig , wihooo! men ska hjälpa till och städa och laga tacos till imorn -.- de är ju inte så kul men vad gör man inte! ? ;)

Nu måste jag skynda mig och klä på mig för snart kommer dom!
Hör av mig senare :)



Bild från New york 09. Vill tillbakaaa :(

Börja blogga igen

Hejhej! nu tänkte jag börja blogga igen. Har inte känt någon lust att blogga tidigare, men nu har en jätte gullig tjej hjälpt mig att göra en snygg design :) Blir mycket roligare att blogga då ;) Nu har vi svenska och ska skriva nån miljöbeskrivning snart. Sen är det iaf fredag! :) Hör av mig senare !
RSS 2.0