Hemma igen.

Nu har jag precis kommit hem och det känns tråkigt, jag och min johanna har haft det underbart! Vi var ju som sagt på bio igår och såg Easy A , den var sjukt bra. Sen åkte vi hem till johanna och kolla på ännu mer film och somna runt 1. Dagen efter åkte vi in till stan och SHOPPA :D sen kom mamma och hämta mig och så åkte vi hem. Men vi ska ses nån gång nästa vecka igen.
Vi har bara träffats typ 3 gånger och det känns som jag har känt dej hur länge som hellst.
Fick med mig lite grejer hem ialla fall, Halsduk,parfym, tights,body & en blus :D


Hos Johannaaaa

När jag och Johanna va hos mig så bestämde vi oss att vi skulle på bio, och så blev det också fast i Uppsala. Jag följde altså med henne hem! Ja lite spontant sådär men vafan ;) Vi ska gå på Easy A kl 21:00, får verkligen hoppas att den är bra.
Sen sover jag kvar hos henne och vi får se vad vi hittar på för bus imorn :D


Världens underbaraste! Älskar dej gumman <3<3

Onsdag

Hejhej, nu sitter  jag & väntar på att Johanna ska komma och alla jobb kollegor till mig och mamma. Vi ska äta kinamat och jag och Johanna ska byta julklappar och ha det supermysigt.
ikv var det meningen att Madde skulle komma till mig och sova men det blev inte så för jag ska iväg och jobba imorn, men man tackar ju inte nej till jobb. Vi får ta och ses efter nyår gumman.
Miss you Malin <3
Kära vän <3

Längtar!

Imorgon kommer världens bästa Johanna hit! Längtarlängtarlängtar!




Nu ska jag ta och kolla film. Se yaa
                 PUSS

Nyklippt och färgad



Idag åkte jag till frisören och färgade och tonade håret. Det känns ingen skillnad på hårfärgen, skulle igentligen färga utväxten men jag visste inte rikigt vad jag hade för färg i när jag färgade det sist så blev lite svårt. Mina toppar var matta också så därför bestämmde jag mig för att tona hela håret och det känns jätte skönt!

Klippningen därimot är jag inte lika nöjd med, jag tyckte om det men jag ångrade ändå att jag klippte snelugg, den känns bara i vägen. Fast man måste kunna göra nån förändring lite då och då, det växer ut också ;)

Men vad tycker ni? :)

Uppsala shopping

Igår var jag och världens bästa Madde till uppsala och shoppade. Tåget gick inte förns en timme senare än vad den skulle. Vi kom iväg runt halv 12 och var framme vid 1 tiden. Då började vi med att käka på Burger King och sedan började vi shoppa. Hittade inte så mycket som jag hade trott men roligt att åka ändå. Vi frågade oss fram typ hela tiden och folk måste ha trott att vi var helt dumma i huvudet. Haha!
Vi tog tåget hem vid halv 8. Tack för en dundermysig dag stumpis!!

Det här var det jag hitta! :)


En blus från Bik Bok - 199 kr


HAHA allt ligger huller om buller men aja, Den rosa tröjan kommer från New Yorker och det är som en shorta/blus med ett skärp i midjan. Den Vita spetsblusen kommer från Ginatricot - 249 kr.
Köpte ännufler ögonskugger också (a) - Åhlens 189 kr

Hade en kanondag ! :D

Mina julklappar



Här är lite av det jag fick när jag fyllde år. Jag fick en Iphone med glitterskal också :)


Fick ett par super snygga örhängen av världens bästa Madde! Tack stumpis <3

Nu kommer julklapparna!


Fick mitt supernraiga shampo,balsam & hårinpackning av bästa mormor.


Jag fick också min favvorit dushkräm & Bodylotion av Frida. Fick en film av familjen.


Lite Permanentrullar


Fick örhängen av Mina småsyskon, (dom är för gulliga)




Ännu mer permanent...
Jag som tycker att det är så tråkigt, men jag är usel på det också så dom tyckte väl att jag borde öva -.-


Permanent papper


Färgskål & pensel


varma sockor


MITT ÄLSKADE FRISYRHUVUD!!!




Ett nagelvårdssätt fick jag av mormor :D


Världens underbarasre parfym!

Ringar <3




Lite olika mineral puder och borstar fick jag :)

'
Ansiktskräm


Hårinpackning


Åh lite pengar.

Fick även: Kuddar, filt,pyjamas ,presentkort på: Make up store,hm, Gina,Kicks,Valbo köpcentrum och en "frisörstol"

det var väl typ det :)

Hade världens underbaraste jul!! Älskar min Familj & Släckt


Uppsala imorn

Imorn ska jag och Madde till Uppsala och shoppa!! Åh va roligt. Tåget går 10:25.
Nu måste jag lägga mig och vila så jag blir bättre till imorn...

Bild från i somras när mormor tog med alla hennes barnbarn till leksand ;)
puss

bad update!

Har fått en del klagomål för att  jag inte uppdaterar, men det har faktiskt en orsak. Men veckan innan vi slutade skolan så hade vi mycket prov och jag var så grymt stressad, sen sista veckan när vi inte hade plugg så hade jag alla julklappar att köpa. Så därför ni inte har höt av mig, men jag ska inte sluta blogga, jag vill bara att ni blir bättre på att kommentera! :) blir så mycket roligare då.

Men jag kan väl börja berätta vad som har hänt under dom här dagarna.
Jag har fyllt år och då fick jag en iphone och ett glitterskal till, och en massa frisörsaker (nackborste,kammar,sprayflaska,skynke, mm) Sen har det ju varit jul och då fick jag hemskt mycket fint. Kan knäppa kort på allt sen. Fick då ett frisyrhuvud så nu kan jag äntligen träna på att göra en massa häftiga frisyrer som jag är dålig på.
Idag så har jag varit på stan med Madde och kollade på mellandags rean, men hittade lite örhängen bara haha. Men jag var faktiskt inge taggad på att shoppa idag för jag känner mig inte riktigt frisk, har ont i öronen och lock för dom. Sen har jag en förjävlig hosta som jag har haft ganska länge nu och jag får aldrig bort den. ÅHH Jag vill ju träna, men det går inte när jag hostar.
HAHAHAHH, jaja den bjuder jag på.

Bubbelbad

Har nyss tagit ett bubbelbad och det var superskönt efter över en timmes lång prommenad. Imorgon är det äntligen fredag! vart tar alla dagar vägen? det går ju så fort. Fast det är bra för jag vill ha jullov.
Vill ju bara påminna er om att jag fyller år om precis en vecka! Då blir jag äntligen 16 år. HAHAH :D känns som alla ska fylla 17 då blir jag 16. haha aja, sånt är livet. Nu kommer mitt batteri i datan dö vilken sekund som hellst så vill hinna spara nu. Hör av mig imorgon! Puss & godnatt


Bild tagen från google

Torsdag

Idag har det faktiskt varit en helt okej dag. Fick skjuts till skolan och vi skulle ha bokprat om Go ask Alice men sen fick vi reda på att läran va hemma med sjukt barn. Så det var ganska skönt ;) fast vi ska ha bokpratet nästa vecka ist. Men då fick vi jobba med projektet istället. Sen slutade vi halv 12 ( underbart) Efter stack jag och Maja och gymma. Jätteskönt efteråt. Hemma har jag bara tagit det lungt och städat lite gran och plugga lite. Snart ska jag och pappa ut gå fast måste ta nått och äta före.


Va bra det skulle sitta med en tacoplate från Los Sombreros!

Bad update

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera men jag har haft så fullt upp men jag lovar att jag ska bli bättre.

Idag är vi LEDIGA! eller lediga och lediga.. vi har valfri plats att jobba på men får väl leta reda på lite fakta om 1900-talets frisöhistora ikväll.
 Sov till halv 11, väldigt skönt att sova ut mitt i veckan. Sen så har jag förberätt mig lite inför engelskaboks pratet imorgon, får väl se hur det går.. ska väl städa lite idag och bara slappa.

See ya


Saknar dej stumpis!

Monday Morning

jag jobbade som sagt hela helgen och hade faktiskt en jätte mysig helg. Jag och mamma sov över på jobbet och på kvällen efter jobbet typ vid 11 så gick vi ut och åkte pulka ute i backen där och sen tände vi en massa ljus och tittade på en film och åt en massa godis och chips. Längtar redan till nästa vecka. Jag har lite bilder från kameran som jag kan visa sen, Men jag jobbar på en herrgård i uppsala och sköter cafet och hjälper även till att laga mat i köket på kvällen.
Snart så ska vi gå iväg till salongen, vi ska tydligen hålla på med färg. Hoppas det blir kul :)

Jobb

imorgon går jag upp halv 6 och åker sedan till uppsala och jobbar. Kommer inte hinna uppdaterna på hela helgen för ska sova kvar på jobbet eftersom jag jobbar så sent. Men nu ska jag kolla klart på filmen sen sova.

Hör av mig när jag har tid. Ha det bra så länge :) hejs

Äntligen Fridayy

Äntligen fredag och känner att jag behöver lite ledighet nu. Idag efter skolan så ska jag och Frida julhandla och gå på nå mysigt fik kanske. Har ganska många julklappar åh handla så måste försöka hitta en massa idag.
I helgen så blir det jobb för min del och det känns ganska skönt att tjäna ihop lite pengar.
Kommer bli dålig uppdatering i helgen men blir bättre till veckan.


Bild från när jag bowla med Alice och Madde :)

Nyårs klänning

Igår på gina såg jag en jättefin nyårs klänning. Funderar på att köpa den men vet inte än.


Vad tycker ni? ska jag köpa den? :)

Tjejkväll på Gina

Igår så var jag och Malin på gina på tjejkvällen och hittade den här blusen och ett par fjäder örhängen men goodiebagen tog precis slut vid mig , de va inte kul :( Dom bjöd på päroncider och lite tilltugg. Träffade även Madde där och hon skulle köpa en röd sån här blus , men hon hade lite beslutsångest, köpte du den madde? :D hahah.
Nu ska vi ha engelska.


129 kr


249 kr

Nya Waynes

Efter skolan så skulle jag och Moa fixa ögonbrynen men det var ganska lång kö så vi orkade inte vänta, sen sprang vi från söder till station och fyyfaan. Har nog aldrig varit så trött. Sprang i klackade skor och en väska på axeln och i snö, inte det bästa det inte! Men vi hann med tåget precis på minuten och det var verkligen skönt. Sen gick vi på stan i sandviken en stund, inte det bästa utbudet men iaf ;) Vi gick till det nya Waynes och det var mysigt där inne. Fast dom som jobba va inte sådär jätte duktig eller, men dom öppnade inte ens för en vecka sen.
Mitt & Moas fika
Idag i skolan så hade vi en liten "modevisning" i skolan för dom som inte har hunnit redovisa sin stil.
Pernilla
Cissi
Rebecka
Förlåt maja men det blev ingen bild på dej :/ men du va skitsnygg du med! :D

Balongstilen

Fick nyss reda på vad vi fick för betyg på våran stil som vi gjorde för några veckor sedan. Fick MVG! :D
Sen skulle vi berätta om gesäll och mästarbrev och det fick jag MVG- på.




Va tycker ni? Var min "balongstil" värt ett Mvg? :)

Julkalender


Här är årets Julkalender. Nån som hann se den imorse?



Superhjältejul 2009


skägget i brevlådan. 2008


En riktig jul, 2007


Lassemajas detektivbyrå 2006


En decemberdröm 2005


Vilken julkalender tycker ni är bäst? :)
RSS 2.0